Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav în Dolj O adolescentă de 15 ani și-a pierdut viața . Alți 4 tineri au fost răniți

ro

15 Nov, 2021 11:54 1213 Marime text
  • O adolescentă în vârstă de 15 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier ce s-a produs în localitatea doljeană Întorsura, județul Dolj.
 
La fața locului s-a intervenit cu o autosepcială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dolj.
 
Minora de 15 ani a fost găsită în stop cardio-respirator. Din pacăte, aceasta nu a mai putut fi salvată, în ciuda eforturilor depuse de medici.
 
Polițiștii doljeni au stabilit cauza producerii accidentului. Se pare că o tânără de 20 de ani a pierdut controlul autoturismului și a lovit un copac și un stâlp.
 
În autoturism se aflau cinci persoane: minora de 15 ani care și-a pierdut viața în urma impactului, tânăra de 20 de ani ce se afla la volan și alți trei pasageri.
 
Șoferița și cei trei pasageri au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
 
Deoarece tinerei de 20 de ani nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest. I-au fost recoltate probe biologice la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
 
Ce spune IPJ Dolj:
 

„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Giubega au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Întorsura a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din comuna Radovan, pe DJ 561F, în comuna Întorsura, a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu un copac și un stâlp.
 
În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto si trei pasageri, de 14, 15 și 20 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, o adolescentă de 15 ani, pasageră în același autoturism, a decedat la fața locului.“


Sursă foto: IPJ Dolj
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii