Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. La fața locului, elicopterul SMURD Accident grav aproape de Cotu Văii. O persoană este încarcerată

ro

09 Apr, 2020 12:48 4390 Marime text
Un  accident rutier a avut loc azi aproape de localitatea Cotu Văii. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD, care a preluat de urgență o victimă și a dus-o la spital.

UPDATE 3 - 14.30 

În urma cercetărior specifice, oamenii legii au stabilit că astăzi, în jurul orei 12.00, un bărbat de 22 de ani a condus un autoturism pe DJ 391, dinspre localitatea Albești catre Cotu Văii iar când a ajuns la km 17+500 metri, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției către stânga, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, precum și a unui pasager de 20 de ani.


UPDATE 2 - 13.25

Oficialii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea precizează că la accident au intervenit două echipaje SMURD B, elicopterul SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare. La fața locului a fost gasită o victimă, bărbat, încarcerată. Acesta a fost extras de pompieri și predat echipajului de la elicopter pentru a fi transportat la spital. O a doua persoană a necesitat îngrijiri medicale și transportată la spital cu un echipaj SMURD.


UPDATE 1 - 13.10

Potrivit polițiștilor, un conducator auto circula pe DJ 391, dinspre localitatea Albești către Cotu Văii. La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei, șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un copac. Trei persoane sunt rănite.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii