Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident fatal în Gorj Un autoturism zdrobit de un tren! Un bărbat a murit

ro

14 Aug, 2023 18:49 1008 Marime text
Un autoturism a fost lovit de un tren în cursul zilei de luni, 14 August 2023, în zona localității Tetila din județul Gorj.

O dimineață liniștită s-a transformat brusc într-o scenă tragică în jurul orei 06:00, când autoritățile au fost solicitate să intervină într-o situație de urgență generată de un accident feroviar în zona Tetila. Un autovehicul a fost lovit de un tren, rezultând consecințe deosebit de grave.

La fața locului s-au deplasat rapid echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, constând în 2 autospeciale specializate pentru descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. De asemenea, s-au alăturat echipelor de intervenție și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Situația cu care aceste echipe s-au confruntat era una dramatică: un autoturism a fost lovit de tren, iar în urma impactului, un bărbat în vârstă de 48 de ani era în stare de inconștiență și incarcerat în vehicul.

Operațiunea de intervenție a fost complexă, implicând extragerea victimei din autoturism și aplicarea manevrelor de resuscitare în încercarea de a readuce persoana la viață. Cu toate acestea, după eforturile intense depuse de către echipajele de intervenție, medicii au fost nevoiți să constate cu tristețe că nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul în vârstă de 48 de ani.


Oficial de la Poliție 

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 48 de ani, din comuna Dănciulești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, la pătrunderea pe DC 2A Tetila, la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu indicator și marcaj rutier, nu s-ar fi asigurat corespunzător și nu ar fi acordat prioritate de trecere trenului numărul 2080, care circula pe ruta Petroșani-Craiova, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Conductorul trenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


sursa: infotraficromania.ro 


Citește și:

Știri Constanța. Accident nefericit în Costinești. Mașină Mercedes implicată într-o coliziune cu un stâlp automat de pe o stradă către stațiune (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii