Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu victime în zona sensului giratoriu de la Mihail Kogălniceanu. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța (VIDEO)

ro

31 Mar, 2024 18:55 1309 Marime text
Un eveniment rutier s-a produs azi, 31 martie, pe DN 2A, în apropierea Aeroportului Mihail Kogălniceanu. 

În urma impactului, două persoane au fost rănite. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Constanța. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N.  2A, în apropierea Aeroportului Mihail Kogălniceanu,  s-a produs un accident rutier. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 40 de ani, ar fi condus o motocicletă și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor,  ar fi lovit amenajarea rutieră de tip giratoriu.
 
În urma accidentului rutier au fost răniți conducătorul motocicletei și pasagerul, respectiv o femeie, de 34 de ani. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și:

Accident în zona sensului giratoriu de la Mihail Kogălniceanu, județul ConstanțaPolițistă de la Imigrări Galați, rănită după ce motocicleta pe care se afla s-a răsturnat (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii