Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu victime în Sibiu. Un microbuz plin cu pasageri a ajuns într-un șanț!

ro

09 Jan, 2024 08:12 702 Marime text
foto: SAJ Sibiu Un microbuz în care se aflau şapte persoane a intrat marţi într-un şanţ, la ieşirea din municipiul Sibiu, doi pasageri fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, a anunţat Poliţia.

"Poliţiştii rutieri intervin la un accident produs pe DJ 106, în zona Bavaria. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 54 de ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile. Doi pasageri, o femeie în vârstă de 56 de ani, şi un bărbat în vârstă de 58 de ani au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital, conştienţi. În microbuz se aflau 7 ocupanţi, şoferul şi 6 pasageri, toţi din Roşia. Traficul este îngreunat", a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.


În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 58 de ani a suferit un traumatism la genunchi, iar o femeie de 56 de ani are un traumatism la mână şi şold, potrivit Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Sibiu.


sursa: Agerpres.ro. 



Citește și:

Incendiu la un hotel din București! Panică și persoane evacuate (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii