Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A vrut să-și pună capăt zilelor, spânzurându-se de un copac. De ce a recurs un bărbat din Argeș la acest gest extrem

ro

04 Jun, 2022 21:50 1376 Marime text
Imagine dintr-o pădure, foto: Pexels Intervenție la limită pentru salvarea unui bărbat cu intenții suicidale. 


Un bărbat de 46 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care avea impusă, în cadrul unui dosar penal, interdicția de a se apropia de fosta soție, a afirmat că se va sinucide, după ce s-ar fi întâlnit cu aceasta.


În urma afirmațiilor celui în cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și cu jandarmi și pompieri argeșeni, precum și cu voluntari din cadrul unei asociații off-road, au efectuat căutări în zona împădurită unde se bănuia că acesta se află.
 

Bărbatul a fost găsit într-un copac, la mare înălțime, având un ștreang legat de o creangă și de gât, precum și mâinile legate., transmite IPJ Argeș.



Negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a încercat să îl determine pe cel în cauză să coboare, însă bărbatul nu s-a conformat solicitărilor, iar la un moment dat s-a aruncat în gol. 



Potrivit sursei citate, negociatorul s-a urcat în copac, împreună cu un jandarm, și a tăiat ștreangul, iar pompierii aflați la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul fiind preluat de un echipaj medical, cu funcții vitale.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii