Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit din cauza gerului, în zona Pescărie Frigul a făcut prima victimă în Constanţa

ro

25 Jan, 2016 00:00 1560 Marime text


Un bărbat, om al străzii, a fost găsit mort, sâmbătă după-amiază, în zona Pescărie din Constanţa.
 
La ora 15.40, un trecător a făcut o sesizare la numărul de urgenţă 112. Medicii sosiţi la faţa locului nu i-au putut salva viaţa bărbatului, care a murit din cauza frigului.
 
Reamintim că, începând cu data de 1 decembrie 2015, s-au înregistrat 69 de cazuri sociale şi patru cazuri de hipotermie, conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Acesta este primul deces din cauza frigului din această iarnă.
 
Poliţia Locală Constanţa patrulează în municipiu, având ca sarcină identificarea şi preluarea oamenilor străzii pentru a-i transporta la Spitalul Judeţean Constanţa şi apoi la Centrul pentru persoane fără adăpost din strada Soveja.
 
Reprezentanţii Primăriei Constanţa roagă cetăţenii care observă persoane aflate în dificultate sau căzute pe stradă să semnaleze aceste cazuri la 112 (număr de urgenţă) sau la 0241/55.00.55 (Dispeceratul Primăriei Constanţa).

Victime în toată ţara

În Constanţa nu a fost singurul caz de acest gen înregistrat. Din cauza frigului, o femeie de 50 de ani a fost găsită decedată, ieri-dimineață, în curtea casei sale din Ceptura, județul Prahova.
 
Tot în gospodăria proprie a fost găsit decedat din cauza gerului un bărbat de 44 de ani, din comuna Lipănești.
 
De asemenea, un bărbat de 70 de ani a murit în casa sa din Botoşani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii