Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A lovit un pieton pe strada Dezrobirii, iar şoferul ar fi fugit de la locul accidentului. (video)

ro

01 Feb, 2017 08:55 5429 Marime text


La scurt timp după accidentul de la Billa, un alt eveniment rutier a fost semnalat pe bulevardul Soveja, în zona Primo. Un autoturism a accidentat un pieton, iar şoferul ar fi fugit de la faţa locului, potrivit poliţiştilor.

A fost prins câteva sute de metri de locul accidentului, lângă Academia de Marină „Mircea cel Bătrân”.

Potrivit medicilor, pietonul lovit pe bulevardul Soveja este un bărbat de aproximativ 40 de ani, care a suferit un traumatism cranian, era confuz şi a fost transportat la spital.

Ce spune Poliţia.
 

La data de 01.02.2017, ora 08.06, G.A., în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui, a condus un autoturism pe strada Dezrobirii din Constanța, iar în dreptul intersecției cu strada Solidarității, a accidentat grav un bărbat, în vîrstă de 43 de ani din Constanta, care se angajase in traversare pe marcajul pietonal. Conducatorul auto a fost testat si a rezultat o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur in aerul expirat. Este audiat in prezent la sediul Poliției Rutiere, iar în cauză polițiștii au întocmit doar penal”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii