Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. A fost solicitat elicopterul SMURD O mașină cu un șofer băut s-a răsturnat în județul Ialomița. Două persoane rănite. Una dintre ele, inconștientă

ro

29 May, 2022 18:44 1592 Marime text


Imagine de la eveniment, foto: ISU Ialomița

UPDATE: Oficial de la IPJ Ialomița 



În această după amiază, în jurul orei17:00, pe DJ 102H, la ieșire din localitatea Grindu către Buzău s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane. 

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, care s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă. 

În urma producerii accidentului rutier o femeie, ce se afla pe scaunul din dreapta șoferului a fost grav rănită și transportată cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din București. 

Conducătorul auto a fost și el rănit și preluat de o ambulanță la Spitalul din Urziceni pentru investigații medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.





În jurul orei 16:47, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier în localitatea Grindu, în care a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

 

La locul evenimentului au fost alocate de urgență trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, în sprijin un echipaj al SAJ Ialomița și elicopterul SMURD București.

Din evenimentul rutier au rezultat două victime: una inconștientă, iar cea de-a doua conștientă și cooperantă., transmite ISU Ialomița.



Cele două victime au fost monitorizate la locul intervenției de echipajele medicale, ulterior victima inconștientă a fost preluată de echipajul elicopterului SMURD și transportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, iar cea conștientă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul municipal Urziceni.


Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță., mai precizează sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii