Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie Tragedie pe șosea. Trei oameni au murit în urma coliziunii dintre un autocar și un autoturism (FOTO)

ro

09 Jan, 2023 09:24 1392 Marime text
Accident, foto: ISU Bistrița Năsăud Ieri, 8 ianuarie, polițiștii din Bistrița-Năsăud intervin pe Drumul Național 17C, la intrarea în localitatea Telciu, unde a avut loc un accident rutier.

Din primele date, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din județul Suceava, a intrat în coliziune cu un autocar care circula din sens opus și care era condus de un bărbat, de 48 de ani, din Romuli. Din impact, autorismul a fost proiectat în afara părții carosabile., notează ISU Bitrița Năsăud. 

Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane și rănirea unei persoane, toate din autoturism. Conducătorul auto, un pasager de 41 de ani și o pasageră de 20 de ani, din judetul Suceava, și-au pierdut viața. Un pasager în vârstă de 20 de ani a fost transportat la spital.

Potrivit sursei citate, la fața locului au acționat mai multe echipaje din cadrul Seviciului Rutier, Poliției orașului Năsăud și Secției 6 Poliție Rurală Năsăud.

Traficul în zonă a fost blocat pentru aproximativ 2 ore.  

Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii