Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. A fost activat Planul Roșu de Intervenție Accident tragic. Un adult și un copil de doar 8 luni au murit. Două mașini s-au ciocnit frontal (GALERIE FOTO)

ro

12 Jun, 2022 18:52 2753 Marime text
 Imagine de la eveniment, foto: IPJ Ialomița
UPDATE2:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat în condiții normale, în urma
accidentului produs pe DN 2 Urziceni – Buzău, în afara localității Căldărușeanca, județul Buzău.

Coliziunea frontală dintre două autoturisme, s-a soldat cu două persoane decedate și alte trei rănite.

Din impact, unul dintre autoturisme a ricoșat într-un microbuz, fără ca vreun pasager din mijlocul de transport să fi suferit leziuni.


UPDATE 1: 

Oficial de la IPJ Ialomița 


A fost activat planul Roșu de intervenție  la nivelul județului Ialomița. 

În jurul orei 17:40, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier produs în localitatea Căldărușanca, în care au fost implicate două autoturisme și cinci persoane, ocupanții celor două autoturisme.
 

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin trei echipaje ale SAJ Ialomița  și două echipaje de la SAJ Buzău. În sprijin au intervenit și patru echipaje de la ISU Buzău cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare,  o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, în sprijin și elicopterul SMURD București.
             


În urma accidentului au rezultat 5 victime (4 adulți și un copil). Două victime(1 adult- bărbat de aproximativ 50 de ani și un copil de aproximativ 8 luni) au fost găsite în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, dar din nefericire victimele au fost declarate decedate.

Celelalte 3 victime au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior două victime au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar a treia victimă a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la o unitate spitalicească din București. 

Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat.



Știrea inițială


O persoană a decedat şi alte cinci au fost rănite după ce două autoturisme s-au lovit frontal pe DN 2 Urziceni - Buzău, în afara localităţii Căldăruşeanca, informează duminică Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul în zonă se desfăşoară îngreunat, pe un fir.

Se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în 45 de minute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii