Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost activat Planul roşu de intervenţie Accident rutier cu mai multe persoane rănite! Implicate trei mașini (GALERIE FOTO)

ro

24 Oct, 2022 09:31 1582 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: ISU Ialomița
Cinci echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, respectiv Detașamentul de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială  de transport personal și victime multiple și două ambulanțe SMURD au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, între localitățile Coșereni și Movilița, în care au fost implicate trei autoturisme și 8 persoane.

Potrivit ISU Ialomița, în sprijinul acestora au acționat patru echipaje ale SAJ Ialomița(trei de tip B și una de tip C).

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului rutier au rezultat patru victime: trei adulți și un copil cu vârsta de aproximativ 14 ani, conștiente, cooperante.O persoană  adultă a fost găsită încarcerată.După extragerea acesteia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, a fost predată echipajului SAJ.

Toate cele patru victime au fost evaluate și monitorizate de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind  transportate la Spitalul Municipal Urziceni.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns a fost activat Planul roșu de intervenție, la nivelul județului Ialomița, începând cu ora 05:46.

La ora 06:15 acesta a fost dezactivat., mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii