Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ars un apartament din municipiul Piatra-Neamț (galerie foto)

ro

04 Nov, 2021 12:23 1344 Marime text
  • Pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț pentru a lichida un incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul patru într-un bloc de locuințe din strada Progresului.
 
Ajunși la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare de fum. Trei dintre locatari au fost evacuați de către salvatori, restul locatarilor reușin să se autoevacueze.
 
Proprietarul apartamentului, în vârstă de 62 ani, a suferit ușoare intoxicații cu monoxid de carbon. A primit îngrijiri medicale, în schimb, acesta a refuzat să fie transportat la spital.
 
Cauza incendiului ar fi fost o țigară aprinsă.
 
Iată comunicatul oficial sosit de la ISU Neamț:
 

„În jurul orei 10:14, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.
 
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu două autospeciale de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.
 
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum la balconul unui apartament situat la etajul patru într-un bloc de locuințe din strada Progresului.
 
Trei locatari din bloc au fost evacuați de pompieri, iar ceilalți locatari s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.
 


Proprietarul apartamentului în vârstă de 62 de ani a suferit ușoare intoxicații cu monoxid de carbon. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.
 
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars bunurile materiale aflate în balcon (obiecte de mobilier, materiale textile etc) și s-a deteriorat ușa unei camere.
 
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei țigări.“

Sursă foto: ISU Neamț
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii