Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

80 de kilograme de peşte confiscat de poliţiştii de frontieră

ro

15 Oct, 2013 00:00 1198 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Isaccea au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un cetăţean român care transporta cu un autoturism cantitatea de 80 de kilograme de peşte, fără a deţine documente justificative.

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Isaccea au oprit pentru control în zona de competenţă un autoturism marca Dacia Logan, condus de cetăţeanul român S.P., în vârstă de 61 de ani. În autoturism a fost găsită cantitatea de 80 de kilograme de peşte din specii diferite (ştiucă, fitofag şi caras), pentru care conducătorul auto, domiciliat pe raza judeţului Prahova, nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, evaluată la 390 de lei, care a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale. Persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii