Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

11 autovehicule implicate într-un accident în lanț pe Autostrada A3 Turda-Borș în județul Cluj. Dpouă victime, transportate la spital (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

15 Nov, 2022 08:54 1070 Marime text
Accident pe autostrada. foto: ISU Cluj​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A3 Turda-Borș, la kilometrul 15, în zona localității Turda, județul Cluj, s-a produs un accident rutier, în care au fost  implicate 11 autovehicule (8 autoturisme, 2 autotrenuri și 1 autocamionetă).

Potrivit INFOTRAFIC, din primele informații au rezultat 6 victime, rănite ușor la prima vedere, care sunt în evaluare medicală la fața locului.

Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Turda - Borș, valorile de trafic fiind ridicate.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în zonă circulându-se în condiții de ceață, care  reduce vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 de metri. 

Potrivit ISU Cluj, la ora 7.30 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier pe A3, sens de mers Turda-Gilău, în dreptul localității Săndulești.

„La fața locului intervine Detașamentul Turda cu o autospecială de Descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 EPA Turda. 

Din informațiile actuale, in carambol sunt implicate 8 autoturisme, 2 autotrenuri și o camioneta.

6 persoane prezintă mici  escoriatii și contuzii. Nici o persoană încarcerată.

Două victime conștiente și cooperante, bărbați, aprox 67 și 55 ani, au fost transportate la spital de 2 ambulanțe SAJ“ - au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii