Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steag, stema, imn si granite

ro

08 Sep, 2009 02:36 1772 Marime text
steag stema imn si granite 17942 261979
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 08 Sep, 2009 11:59 D-le "GHITA", imi pare rau ca va contrazic ,dar "mici copii" sunt de fapt niste rautati de copii, care agita apele intr-o tara care nu este a lor. Acestor "mici copii",daca nu le place legea ROMANIEI ,sa faca bine sa se duca acolo de unde au venit . Iar in privinta taxelor de trecere a "frontierei" de la Mamaia, fiti sigur ca va sunt returnati banii prin serviciile cat mai bune, care sunt asigurate chiar cu acesti bani,care nu reprezinta o suma exagerata.
  • ghita 08 Sep, 2009 08:33 Aia urla autonomie...noi de mult avem bariere ( cu plata ! ),ABSOLUT fiecare miscare se face numai cu avizul CJC care este conducerea Statului Constanta...etc...Aici autonomie,ungurii sunt mici copiii !
  • ardeleanu 08 Sep, 2009 04:26 S-a ajuns la aceste declaratii si actiuni datorita Lui Iliescu si PDSR devenit PSD care au admis intrarea in politica a UDMR , n-au reactionat la faradelegile si actiunile iredentiste si a politicii " pasilor marunti " care de la placutele bilingve au ajuns la alungarea romanilor din judetele Harghita si Covasna . PD-ul a contribuit din plin ,ajungandu-se ca sa faca parte din P.P.E. alaturi de acesti dusmani ai poporului roman .Grav este faptul ca nu exista solutie .Suntem nevoiti sa suportam aceste manifestari in vecii vecilor . Pe maghiari nu-i poate domoli nimeni.Doar mormantul il indreapta pe cocosat.Despre liberali ce sa mai vorbim.Tariceanu este omul lor .Toate asa zisele luari de atitudine sun pentru prosti .Politicienii romani , impreuna cu cei din UDMR beau palinca impreuna si se indoapa cu gulas .