Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schisma in PNL Cupsa sapat de Hasotti?!

ro

22 Jan, 2009 02:27 1765 Marime text
corina_editorial.jpg„Ai scris rău de Cupşa la comandă! La comanda lui Haşotti", mi-au auzit urechiuşele la finele săptămânii trecute.

Este adevărat, pentru o perioadă de timp, l-am avut ca subiect al scrierilor pe „defunctul" director al Canalelor Navigabile, Ovidiu Cupşa. Cum liberalul a făcut ceva „manevre", nu am putut scăpa prilejul de a scrie. Am auzit multe variante, multe speculaţii în ceea ce priveşte persoana care, chipurile, m-ar fi pus pe mine să scriu lucrurile pe care le-ar fi putut găsi oricine pe site-ul public destinat licitaţiilor. Însă, ar trebui să-mi intre în obişnuinţă acuzaţii de genul acesta din partea celor care nu pot vedea evidenţa. Totuşi, revenind la ultima acuzaţie auzită, trebuie să vă spun că, dintre toate, aceasta a fost cea mai hilară. Am explicat că stimabilul Puiu Haşotti are, de foarte multă vreme, o problemă cu ziarul la care scriu. Că s-a întâmplat de multe ori să nu răspundă la telefon sau să ne flituiască fără drept de apel, pe motive de genul: „N-am timp, n-am chef, nu vorbesc cu voi". Adică... fără motiv. Pe de altă parte, cu Ovidiu Cupşa nu am de împărţit nimic şi nici nu am avut vreodată. Însă, modul în care a ştiut să gestioneze problema managerială la CN ACN nu a fost tocmai pe placul prevederilor legii. Mai mult decât atât, unele licitaţii au frizat ridicolul. S-au făcut şi s-au desfăcut iţele contractelor fără perdea, fără jenă şi fără frică. S-au creat „vedete" precum Horia Bud şi recorduri dintre cele mai costisitoare: aproape 50.000 de euro fără TVA, chiria pentru două terenuri pe malul Canalului. Nu mai văzuse ACN-ul aşa ceva de când ministerul l-a făcut. Aşadar, am explicat relaţia cu cei doi. Şi mă întreb: cum pot gândi liberalii că „mentorul" Haşotti l-a săpat prin intermediul nostru pe mai tânărul Cupşa. Şi de ce??? Simplu. Gura lumii spune că, fiind conştient de faptul că liberalii constănţeni nu vor pupa mai mult de un scaun de senator, lui Haşotti i s-a făcut frică de Ovidiu. Aşadar, a decis să-şi saboteze propriul coleg şi să işte bârfe aprige împotriva sa în tabăra tânără a partidului. Şi, dacă bârfele tot au apărut, nu pot să nu mă întreb: oare va urma o sabotare a veteranului Puiu Haşotti de către „lupii tineri"? Este posibil ca aripa juvenilă să se fi săturat de hegemonia din plan local a lui nea Puiu?! Orice se poate. Vom trăi şi vom vedea. Până acum, singurul galben de furie şi săgetat de invidie este Cupşa, rămas fără ACN, dar şi fără Senat. Vom urmări cu interes ce se va întâmpla!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SCARBICI 22 Jan, 2009 13:50 TotiP.N.L.-istii sunt ordinari din toate punctele de vedere. Si toti care au fost in functii de conducere au furat din banii statului pe rupte,si pentru ei si pentru a cotiza la cine i-a pus acolo.Ar trebui ca cel putin guvernarea asta sa-i controleze pe toti si sa-i puna sa puna la loc banii furati .O SA TRECEM MAI USOR PESTE CRIZA GENERATA MAI ALES DE VECHEA GUVERNARE HOATA SI IDIOATA.sI MAI ALES organele de control ale CURTII DE CONTURI,DIRECIEI FINANTELOR PUBLICE sa-si faca de acum inainte treaba daca nu sa plece sa vina altii mai competenti ca sunt cu gramada.Pana acum nu s-a gasit nici o neregula la nici-un director P.N.L.-ist.Prea e cusuta cu ata alba ...Ori s-au ,,manjit' si cei ce controleaza?AUTOSESIZATI-VA ODATA SI FACETI-VA TREABA CAMELEONILOR NESATUI SI VOI!
  • sebi 22 Jan, 2009 10:07 acest hasoti este o curva liberala care este in stare sa-ti ia gitul si el sa o duca bine,asa vor pierde liberali si toate partidele din tara datorita comportamentului si primirea de spagi a camarazilor din partide
  • sever 22 Jan, 2009 09:48 Machedonii astia care vindeau branza puturoasa la butoi s-au facut apoi carciumari si mai tarziu s-au prins ca daca au si o diploma "da bine" si pot fura cu acoperire si dezinvoltura.Pe Cupsa il stiu ca nationalist-fanatic,care explica ca machedonii sunt cei mai"tari si mari" din istorie si ca au fost chiar inaintea grecilotr!!?? In cur il doare de Romania si de dobrogenii care nu fac parte din aceeasi etnie de imputiti,mincinosi si hoti.Azi este la moda ca ei sa devina politicieni in toate partidele.Daca mache Hasoti se mananca cu mache Cusa inseamna ca au avansat mult pe scara evolutiei.Oare cine o sa mai vanda miei si branza?