Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre face turism sexual cu pipiţe

ro

15 Apr, 2011 22:47 3847 Marime text
Teodora_DUMI.jpgNu ştiu cum s-a întâmplat, dar am nimerit în autobuz exact la ora când elevii de liceu ieşeau de la ore. Ce menajerie! Mă simţeam străină, în mijlocul unei lumi pe care nu o cunoşteam, şi aşteptam să mi se întâmple ceva rău, însă am auzit o discuţie despre Mazăre.

În primul rând, multă, multă gălăgie! Fiecare striga pe câte vreun coleg cu apelative de genul: „Bă, fă, cap, gogâie, jegosu', dinte" etc. Şi dacă te uiţi către ei, sunt toţi la fel, aceleaşi frizuri executate cu briciul, neapărat vopsiţi în negru sau cu şuviţe colorate, cu privirea diabolică, rânjet tâmp şi puşi tot timpul pe făcut rele. Pentru asta trăiesc! Bineînţeles că s-au aninat de toţi bătrânii, şi-au împins colegele, le-au ciupit, iar ele nu mai puteau de fericire. Dumnezeule, ce experimente eşuate de oameni! Pe ăştia nu-i înghite pământul! Părinţii, profesorii, psihologii şcolari chiar nu observă că au comportament extrem de deviant?! Recunosc că am văzut şi adolescenţi normali, curaţi, îmbrăcaţi decent, dar la modă, pieptănaţi şi chiar educaţi. Pentru aceştia, cam 5% din total, jos pălăria, şi sperăm ca ei să meargă afară la studii, să ne mai spălăm şi noi obrazul, că numai cine mai merge în excursii în afara României ştie cum e să fii român. Dar respectivele creaturi aveau o discuţie care îl implica pe Radu Mazăre. Se pare că acesta şi-a asigurat voturile micuţilor fără viitor, deoarece, atât băieţii, cât şi fetele, erau încântaţi până la extaz de ideea primarului de a face turism sexual la Constanţa: „Bă, să moară familia mea, ce belea ar fi dacă Măzărică ar reuşi să aducă toate paraşutele din ţară la noi! Îţi dai seama, frate? Mânca-ţi-aş, mă fac şi io peşte, că avem multe d-astea în şcoală!". La această remarcă, ai crede, ca un om normal, că fetele din grup s-ar simţi ofensate şi ar riposta, dar...„Da, bă, ce tare, facem şi noi bani, că ai mei nu-mi dau! Gata! Facem aşa! La vară, mergem prin cluburi să-i facem pe fraieri, dar numa' pe ăia străini! Fă, da' tu ştii că una de la XI B s-a dus cu Mazăre? Fără bani, aşa, să aibă intrare." No comment! Însă dacă ăsta e viitorul dorit lui Mazăre...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Elena_v90 29 May, 2011 12:00 Mi e rusine sa recunosc,dar eu sunt wc ul lui Mazare,sau cum se zice in popor...Am luat sifilis de 3 ori de la el,noroc ca m am tratat la timp.Nici el si nici pipitzele celelalte ale lui nu sunt slabe din motive estetice,ci datorita bolilor pe care le a adus din Brazilia,Egipt si din alte tari exotice.Fetelor mergeti la ginecolog pana nu e prea tarziu sau macar faceti sex protejat;)
  • nenea 16 Apr, 2011 22:02 asta nu e pentru asa ceva !..............rasuflat !.....barbati adevarati nu se pot inscrie cu asemenea pociti........
  • kostas 16 Apr, 2011 12:06 ma tem ca viitorul acestei tari va ramane pe mainile unei generatii de etnobotanici, pusi doar pe distractie, alcool, sex,etc. nu ca acum ar fi mai bine, dar generatia ce vine din urma nu cunoaste valoarea morala a acestui popor. mi-e mila de viitorii batrani care nu se vor mai regasi in aceasta lume plina de violenta, ura, valori de o moralitate josnica. spre ce tindem? care este telul acestui popor?chiar dorim sa transformam aceasta tara intr-un bordel? asta dorim, sa ne aplecam cu totii sa fim penetrati ca ultimele stoarfe de pe centura? nu mai exista demnitate! pentru bani ne vindem trupul, mintea, mama, sora,etc.toate prostituatele si toti nebunii sunt standarde in viata. cu cat aplecam capul mai mult,cu atat ridicam fundul mai sus pentru a fi penetrati. ce daca lingam de pe jos, pentru un banut este un lucru maret. tanara generatie ! incercati sa mergeti biped caci vremea cand ne cataram in copaci a apus de mult. incercati sa fiti demni pentru parintii vostri(nu cred ca ei va invata sa lingeti piciore)pentru prietenii vosti, pentru lumea aceasta. incercati sa aveti demnitate, incercati sa fiti OAMENI! nu va fi greu.