Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, ce au facut parintii tai pentru Constanta?

ro

01 Oct, 2009 00:28 2902 Marime text
mazare ce au facut parintii tai pentru constanta 70943 263654
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MIKI 01 Oct, 2009 23:52 intradevar bun articolas insa poza asta nu te avantajeaza deloc semeni cu `Morticia`
  • tudor 01 Oct, 2009 22:07 O agramata care dovedeste ca este inculta il trage de maneca pe Mazare! Ba, fata tatii, pune mina si citeste ceva mai mult si poate atunci o sa intelegi cum stau lucrurile. Nu toata lumea se poate face pres in fata lui Mazare , asa cum ai facut tu cu tortul, si cand vede ca nu o baga in seama se ia de ma-sa si de ta-su! Chiar ne credeti prosti?
  • ruga 01 Oct, 2009 21:28 lasati paritii in pace. pe toti
  • Va rog sa verificati ceea ce spun 01 Oct, 2009 20:49 Tatal lui mazariche, din cate stiu, si stiu bine, a fost dupa 1975/1980 consilier la ministerul agriculturii pe probleme de piscicultura. Se ocupa de fostul institut de cercetari marine.Asa a ajuns mazariche la constanta.La o discutie pe care a avut-o cu colegii sai de facultate din constanta ( directorul Delfinariului,directorul institutului de cercetar si alti colegi cu mare influenta in constanta ) s-a plans ca nu mai stie ce sa faca cu acest fiu ca ii face numai necazuri (nu a reusit la facultate in bucuresti ).Acesti colegi din constanta i-au spus ca pot sa-l ajute. Asa a ajuns mazariche student la institutul de marina. A sustinut examenul pentru institut in luna octombrie/noiembrie/decembrie. La institut a intrat cu nota 3, a primit un punct de la institut si unul de la minister ( asa se proceda atunci cand nu se completau locurile la anumite facultati.Acum este mare inginer ????. Stiu mult mai multe lucruru despre acest savant.( verificati va rog sa vedeti daca mint sau spun adevarul ).
  • constanta 01 Oct, 2009 19:59 acelasi lucru as putea sa te intreb eu pe tine, inteleapta corina,ce au facut parintii tai pt constanta?ce ai facut tu pt constanta?raspuns: NIMIC!voi nu stiti decat sa aruncati cu noroi si sa criticati fiecare lucru bun!primar precum mazare nu va mai avea constanta niciodata!faptul ca vine din bucuresti si ridica un oras care arata groaznic pana la el,nu poate fi decat laudabil!sa-ti fie rusine ca ai tupeul sa scrii despre parintii lui,esti ultimul om,tu si restul care scriu in ziarul asta de rahat!!!!!iar pt cei din Buc>vedeti-va de orasul vostru stralucit si ramaneti in el,varza ce sunteti!!!
  • UN CONSTANTEAN 01 Oct, 2009 16:06 BRAVO D-RA CORINA.UN ARTICOL DE NOTA 10,DE O SA MOARA TOT CLANUL M A Z A R E.DA ASTIA NU PREA CITESC.CORECT SPUS CUM SA FACA CEVA ASTA PT. CONSTANTA DACA EL SI NEAMUL LUI SUNT DE LA MARGINEA BUCURESTIULUI.PACAT CA NU AVEM SI NOI UN PRIMAR CONSTANTEAN CARE SA TINA CU NOI ADEVARATII CONSTANTENI.DAR BUBOIUL ESTE COPT SI IN CURAND O SA SE SPARGA.SA VEDETI CUM O SA DISPARA MAZAREA DE PE PIATA.
  • surmelis argentina pusa 01 Oct, 2009 14:07 "Sacalii sau hienele" sunt "liberalii" de la PNL,care stau ascunsi si se reped pe furis asupra prazii ,care este PSD-ul pentru ai lua locul in Guvern.
  • murfatlar 01 Oct, 2009 11:12 extraordinar articol,da l-au facut pe EL! daca in copilarie nu s-a plimbat,nu s-a jucat acum in acesti ani ai viitorului noi constantenii i-am creeat toate conditiile pt a se bucura . da! innoata,schiaza, sare cu parapanta,piloteaza,sofeaza, prezinta moda,danseaza,merge in emisiuni si ne da "canci" pacat ca nu-i acompaniat de melodia preferata:bidineaua(o melodie plina de porcarii)fumeaz trabucuru,face sex cu cine vrea si asa mai departe. numai treaba nu face Mazare;dle PRIMAR,CE URMARESTI CU CENTRUL ISTORIC AL CTEI? FRATILOR NU VA MAI VINDETI ASA REPEDE SACALILOR!
  • Luca 01 Oct, 2009 10:35 Da, pomana electorala perpetua. Fireste,din banii nostri, ai constantenilor, nu din averea clanului Mazare. V-ati intrebat de ce in Constanta pretul la biletele si abonamentele RATC sunt atat de piperate? Pt. ca suportam din buzunarul nostru si calatoriile pensioanarilor cu pensii pana in 800 lei si persoanelor fara venituri in varsta de peste 60 de ani. Alta pomana electorala pe spinarea constantenilor. Faceti o comparatie intre tarifele RATC SI RATB! Fiecare din institutiile amintite are pagina pe net.
  • bucuresteanul de constanta 01 Oct, 2009 09:44 Chiar sunt curios ce au fost parintii lui Radu Mazare?!?! Din cate am auzit, tatal Stefan Mazare a fost ditamai seful de Gospodarie Agicola de Partid din Delta. de aici si dragostea fratilor Mazare pentru aceasta locatie (in cazul in care nu se duce in Brazilia). Deci activist PCR barosan de tot!!! Cat despre mama sa, a fost secretara in Ministerul Educatiei, la Suzana Gadea. Daca e asa... statea bine de tot in copilarie primarul nostru.
  • RITA 01 Oct, 2009 09:08 L-AU FACUT PE EL ,UN GOLAN, UN HOT, UN EXCROC .....
  • surmelis argentina pusa 01 Oct, 2009 07:30 Nu stiu de ce ,dar tipul asta de FEMEIE AROGANTA si FUDULA , cum este al tau ,ziarist-o si a altor ziariste INGANFATE ,imi aduc aminte de IPOCRITA,FATARNICA ,PERVERSA SI INSTIGATOAREA "nevasta" a d-lui IONEL CHIRITA ,consilier local din partidul HOT si MINCINOS al PNL-ului ,ce guverneaza de un an jumate in Consiliul local,nejustificat ,alaturi de celelalte partide PD-L si PSD, al orasului Harsova de Constanta.
  • paul 01 Oct, 2009 06:15 excelent articol. va scriu din Bucuresti, dar se vede cu ochiul liber ca Dl. Mazare s-a intins ca o caracatitza peste oras si-l goleste de sens, de oameni de valoare, de monunumente, de tot. Valorile sale sunt maneau si defilarea in uniforma nazista. Pacat de voi, pacat de perla Constantza.