Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial De Crăciun, sub hainele de om mare stă un copil emoționat

ro

24 Dec, 2016 00:00 3412 Marime text
Anul 2016 se apropie de final. Am trecut prin multe schimbări pe care nimeni nu le anticipa, surprize pe care le doream sau nu, am avut parte de „cadouri” și am stat cu sufletul la gură în mai multe situații în care am vrut să fim atenți la toate modificările făcute. Am avut momentele noastre, ne-am bucurat, am plâns, am obosit, am luat o pauză și am luat-o de la capăt pentru că timpul este foarte scurt.
 
O dată cu apropierea Crăciunului, ceva magic se întâmplă în fiecare dintre noi și începem să fim așa cum ne dorim, cum simțim. În afară de febra pregătirilor, inima stă ca pe jar și un sentiment ce ne aduce aminte de copilărie ne cuprinde pe fiecare în parte: „vine Moșu`!”.
 
Ceasul biologic se dă înapoi cu o viteză de nici nu o simțim și sub hainele de om mare stă un copil emoționat cu inima dragă și sinceră. Și brusc ne amintim de cum îl așteptam pe Moș Crăciun. De cum îi puneam pe părinți să scrie după dictare scrisori către el în care îi ceream care mai de care lucruri. Și chiar dacă Moșul nu ne aducea tot de pe „listă”, noi nu ne supăram, ci promiteam că o să fim mai cuminți ca data viitoare să ajungă toate dorințele noastre la el. Ne vin în minte întâlnirile cu Moșul, atunci când îi spuneam poezii și îl luam în brațe.
 
Moș Crăciun este o realitate imediată și trăiește în fiecare dintre noi indiferent de vârstă. Vă mai amintiți de Crăciunurile copilăriei? Închideți ochii și aduceți-vă aminte cum era! Țineți acele amintiri cât mai vii și acele sentimente încuiați-le într-un loc de unde să nu plece niciodată în nicio seară de Ajun cât veți trăi!
 
Moș Crăciun chiar vine în fiecare an și nu mai contează dacă lasă sau nu daruri sub brad. Noi trebuie să ne oferim liniște, să nu uităm cum simțim în adâncul inimii și să ne găsim momentele pe care simțim că le-am pierdut grăbiți de sarcini și program. Să dăruim și altora și să ne apropiem împliniți de un 2017 care sperăm să vină cu surprize plăcute, cu gânduri bune, cu mai puțină grabă și mai multe zâmbete!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii