Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Constanța, orașul sensurilor unice... fără sens

ro

22 Mar, 2024 17:00 875 Marime text
  • Transformarea străzii Adamclisi și a străzii Suceava, pe lângă străduțele adiacente, în artere cu sens unic, duce la un timp mai crescut cu privire la plecarea din cartier
 
În ultima perioadă, în cartierul Tomis Nord din municipiul Constanța, mai multe artere sunt transformate în străzi cu sens unic, spre nemulțumirea colectivă a celor care locuiesc acolo.
 
Transformarea străzii Adamclisi și a străzii Suceava, pe lângă străduțele adiacente, în artere cu sens unic, duce la un timp mai crescut cu privire la plecarea din cartier. Un simplu exemplu pentru locuitorii de pe Adamclisi, care sunt nevoiți să plece spre bulevardele Tomis sau Alexandru Lăpușneanu, primul fiind mereu aglomerat la ore de vârf, iar cel de-al doilea fiind o rută mai îndepărtată.
 
Totodată, oamenii din zonă acuză primăria că nu s-au purtat discuții cu ei cu privire la aceste modificări aduse în zonă. Mai mult, nu sunt afectați doar cei care dețin mașini, ci și curierii și transportul în regim taxi este afectat, pentru că înseamnă un ocol pentru a părăsi zona sau pentru a ajunge, în funcție de direcția de mers.
 
Și nu ar fi singurele sensuri unice din municipiu care pun probleme locuitorilor, ceea ce a dus la transformarea orașului într-o Constanța a sensurilor unice, fără sens, doar cu stres pentru șoferi!
 
Citește și
Știri Constanța CT BUS. Traseele liniilor 1, 3 și E1, modificate de vineri
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii