Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a ajuns Diaconescu la tomberon

ro

13 Jan, 2009 02:51 1916 Marime text
manuela1_editorial.jpgŢara arde, baba se piaptănă, iar otevistul Dan Diaconescu nu ştie ce să mai facă să-şi crească ratingul emisiunii.

Cu toţii am urmărit măcar o dată postul otevist, dacă nu voit, atunci din întâmplare, şi ne-am mirat de subiectul discuţiilor, cu priză la o anume parte a telespectatorilor. Se pare că Dan Diaconescu, un jurnalist venit o dată cu Marius Tucă din Caracal, a găsit cheia succesului prin ale sale emisiuni, care fără a avea prea mare substanţă, reuşesc să ţină ţintuiţi în faţa televizorului, până la ore târzii în noapte, o mulţime de telespectatori.
După ce şi-a făcut o mare popularitate cu serialul Elodia, pentru care acum este luat la întrebări de procurorii DIICOT, în legătură cu modul în care a obţinut informaţii din calculatorul avocatei, Diaconescu rămâne în continuare acelaşi căutător de subiecte pe care le cosmetizează în direct cu un „blush" de senzaţional. Îngrijorat probabil de faptul că i-a mai scăzut audienţa după suspendarea serialului Elodia şi de faptul că noul subiect privind „Crima mascată în sinucidere" a Dianei Maloş nu mai trezeşte atâta interes, Diaconescu s-a gândit la un artificiu prin care să-şi resusciteze emisiunea. Şi l-a găsit, chiar cu preţul de a se pune în pericolul unei accidentări. Aşa se face că în emisiunea din noaptea de duminică spre luni, Diaconescu a fost la un pas de a fi aruncat la propriu la gunoi, de către unul dintre personajele serialului Elodia, adică de însuşi Tolea Ciumac. Cei care s-au aflat pe frecvenţă l-au putut vedea în direct pe Tolea lui Magda (sau era invers?!) înşfăcându-l la subsuoară pe firavul Diaconescu şi încercând să-l îndese pe acesta într-o pubelă. „Senzaţionescu" a fost smuls imediat de pe fotoliul de moderator şi purtat pe sus preţ de vreo câteva secunde, după care s-a aflat la un pas de a ateriza în pubela adusă de Tolea în studio tocmai în acest scop. Cei care nu au avut ocazia să vadă în direct cum directorul OTV este luat într-o mână de fiorosul Tolea au ocazia să vizualizeze momentul pe mai multe site-uri de ştiri, printre care şi pe cel al ziarului nostru. Ceea ce stârneşte amuzamentul este calmul specific lui Diaconescu, care, se pare, nu îl părăseşte nici de această dată.
Se pare că strategia otevistului a funcţionat şi acum. Filmul întâmplării a ajuns pe toate fluxurile de informaţii, prin urmare scopul a fost atins, a reuşit să-şi promoveze emisiunea încă o dată. Probabil că numărul telespectatorilor nocturni se va înmulţi, toţi aşteptând să-l vadă pe Diaconescu îndesat în tomberon şi de Ogică, Magda sau, de ce nu, chiar de Elodia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vlad 13 Jan, 2009 09:47 Draga Manuela Moldoveanu, referitor la articolul tau care face referire la Dan Diaconescu as vrea sa-ti spun ca desi pentru un timp as fi fost de acord cu tine ,acum am realizat ca totusi fata de voi ceilalti jurnalisti, el este un om liber,libertate cistigata prin propriile forte fara sa lovesca in cineva si fara sa jigneasca . Este dureros pt. multi dintre voi ca dupa ce invatati si poate chiar faceti niste eforturi sa deveniti ceea ce v-ati propus ,sunteti doar niste "negrii pe plantatiile mediatice" ale unor oameni care au reusit sa se imbogatesca sau sa dicteze fara merite intelectuale ci doar printr-un comportament "unsuros" si un "tupeu jegos" . Multi dintre acesti oameni (pe care voi ii serviti) ar trebui sa fie pusi la Stilpul Infamiei insa asta este tara in care traim. Stiu ca iti va fi greu sa-mi dai dreptate public insa sunt convinsa ca in sufletul tau o vei face. Mult succes ,