Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriza din contanier. Ce au descoperit vameşii din Portul Constanţa. De unde este firma care aştepta marfa

ro

16 Nov, 2018 06:26 2157 Marime text
Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa sud, au descoperit, în urma controlului de specialitate efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Cernica, judeţul Ilfov, scutere electrice susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 541.000 euro .
 

Astfel conform unui comunicat de presă, sosit la redacţia noastră, ca urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor vameşii au reţinut 1593 bucăţi scutere electrice (“self balancing electric scooter”), bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca FORMULA 1 (F1).

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original, este de aproximativ 541 000 euro.


Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii