Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în Consiliul de Administrație al Med Life SA. Cine vine, cine pleacă

ro

01 Sep, 2017 21:26 2294 Marime text
Med Life S.A. informează acționarii și investitorii privind următoarele schimbări în Consiliul de Administrație al societății.
 
Astfel, Ana Maria Mihăescu, fost manager regional al IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale şi membru independent în Consiliul de Supraveghere al băncii româneşti cu capital austriac, Raiffeisen Bank a fost propusă membru independent în Consiliul de Administraţie al MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România.

Aceasta începe mandatul de membru interimar în Consiliul de Administrație al Med Life S.A. la data de 1 septembrie 2017.

În ultimii 20 ani, Ana Maria Mihăescu a condus misiunea Corporaţiei Financiare Internaţionale din România, divizie a Băncii Mondiale şi cel mai mare finanţator al sectorului privat în ţările emergente. În perioada 2011 -2016, Ana Maria Mihăescu a avut rol decizional în ceea ce priveşte proiectele IFC din mai multe ţări europene, inclusiv România. Anterior a ocupat funcţii de top management în sectorul bancar.

Începând din anul 2016, face parte din Consiliul de Supravechere Raiffeisen Bank ocupând funcţia de membru independent, pentru un mandat de 4 ani.
 
Totodată, Mihaela-Gabriela Cristescu s-a retras din Consiliul de Administrație MedLife, depunându-și demisia în data de 31 august 2017. Mihaela-Gabriela Cristescu este membru în Consiliul de Administraţie MedLife din 2006, fiind și fondatorul Societății.

Consiliul de Administraţie MedLife este format, în acest moment, din 6 membri. Acţionarii MedLife urmează să supună la vot, în următoarea Adunare Generală Ordinara a Acţionarilor, numirea noului membru din Consiliul de Administraţie al companiei.

Sursa foto: medlife.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii