Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţeta perfectă Yacht-uri, SUV-uri şi relaxare în grădină (Galerie foto)

ro

06 Jul, 2012 01:00 2156 Marime text
ccina1.jpgCei interesaţi pot vizita expoziţia între orele 11.00 şi 20.00

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în perioada 5 - 8 iulie, Salonul de yacht-uri şi de SUV-uri. În completarea expoziţiei, firmele participante prezintă şi mobilier de grădină, alegerea perfectă pentru o zi călduroasă. Mai multe modele de yacht-uri sunt prezentate publicului în Portul Tomis, dar şi bolizi cu mulţi cai putere care strălucesc în soare. Criza s-a resimţit, firesc, şi printre cumpărătorii de yacht-uri şi SUV-uri. În 2010 vânzările din acest segment au fost într-o scădere dramatică (cu 30 - 40% mai puţin faţă de 2008), piaţa fiind complet imprevizibilă .

Potrivit reprezentanţilor CCINA, în 2011 s-a simţit o oarecare înviorare doar în privinţa vânzărilor de ambarcaţiuni cu dimensiuni mai mici, lipsind aproape total cererile pentru ambarcaţiunile mari.

Ediţia din acest an reuneşte 18 firme, care expun pe o suprafaţă de 1.500 mp. Cei interesaţi pot vizita expoziţia între orele 11.00 şi 20.00. Sunt expuse ambarcaţiuni, motoare de bărci, echipamente electronice navale, propulsoare, pompe de apă, remorci pentru transport, ambarcaţiuni, bărci pneumatice, echipamente şi accesorii nautice, echipamente de salvare şi pentru sporturi acvatice, mobilier pentru terase şi grădini de vară, precum şi SUV-uri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii