Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rocade cu oameni din fisc. Numire cheie la ANAF. Cine a plecat de la Constanţa şi pe ce post a fost avansat

ro

09 Oct, 2019 03:05 5329 Marime text
Ieri, în Monitorul Oficial al României partea I numărul 816 a fost publicată decizia primului ministru Viorica-Vasilica Dăncilă prin care Raul-Cristian Petrescu a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală „în temeiul art.29 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului numărul 57/2019 privind Codul administrativ şi al art.18 alin (4.1) din Ordonanţa Guvernului nr. 86 privind unele reglementăril în domeniul financiar”.
 
Asta după ce, vineri, în Monitorul Oficial numărul 808, a fost publicată Decizia nr. 252 privind eliberarea sa din funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală 2 Constanţa din structura Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi în locul său a fost numită Carmen-Elena Tatu.

Reamintim că pe 8 februarie, Florin Ursu, șeful ANAF Constanța, a fost eliberat din funcție printr-o decizie semnată de premierul Viorica Dăncilă, în locul său fiind numit Raul-Cristian Petrescu, care lucra deja în agenţie.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii