Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:17 22 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Tudose, despre măsurile fiscale ”Vor produce efecte pozitive pentru România”

ro

09 Nov, 2017 22:18 815 Marime text
Premierul Mihai Tudose a declarat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că măsurile fiscale adoptate miercuri de Guvern sunt sustenabile și vor produce efecte pozitive pentru România, inclusiv pensii mai mari. El a mai vorbit și despre evoluția economiei și despre creșterea salariilor și pensiilor.

”Comisia Europeană, FMI, BERD, Banca Mondială au revizuit în creștere evoluția economiei românești pentru acest an. Comisia Națională de Prognoză arată că vom avea o creștere economică record de 6,1% și tindem să credem că vom îndeplini prognoza dată de Comisie.

Cel mai important lucru este ca această creștere economică să se vadă în buzunarele românilor și suntem pe drumul cel bun. Potrivit INS, puterea de cumpărare a câștigului salarial mediu net a crescut cu 14% în august 2017 față de august 2016, iar pensia medie de asigurări sociale a înregistrat o creștere cu 15% față de august 2016.”

În ceea ce privește antreprenorii care nu-și plătesc dările la stat, Tudose a dat asigurări că aceștia nu se vor mai putea sustrage de la plată.

”Măsurile fiscale adoptate ieri sunt sustenabile și vor produce efecte pozitive pentru România, inclusiv pensii mai mari. Vă asigur că vom avea suficienți bani pentru a ne îndeplini atât programul social de creștere a veniturilor cetățenilor, cât și investițiile în infrastructura rutieră, sănătate și educație.

Nu ne lăsăm impresionați de cei care vor să scoată banii din România. Fac profit pe contribuția românilor, au venit în România pentru mediul de afaceri favorabil, atunci să ne respecte pentru că și noi îi respectăm! Fac profit aici, atunci să plătească aici! 

Ti-a placut articolul?

Comentarii