Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gresia si faianta, mereu la moda

ro

10 Jul, 2002 00:00 1326 Marime text

Expopalet SA ofera o lejeritate in achizitia marfii * Produsele se pot gasi in toate formatele posibile * In ultimul timp, potentialul pietei a crescut, marfa devenind de o mai buna calitate si la un pret care este satisfacator

Gresia si faianta reprezinta doua accesorii importante in amenajarea spatiului in care locuim. Expopalet SA, reprezentata prin magazinele Ceramica Espanola, ofera o gama de produse variate, avand exclusivitate pe piata romaneasca in ceea ce priveste produsele de acest fel spaniole. Ei sunt importatori directi si reprezentanti a doua firme din Spania, oferind o gama larga de produse, si anume: gresie, faianta si obiecte sanitare. Preturile variaza de la 169.000 lei pana la 500.000 lei pe metru patrat. Firma ofera, de asemenea, lejeritate la achizitie si preturi competitive. In ultimul timp, potentialul pietei a crescut, marfa devenind de o mai buna calitate si la un pret care este satisfacator pentru calitatea pe care o ofera. Exista totusi, la ora actuala, o mare retinere pe piata din cauza sistemului anevoios pe care un potential client trebuie sa-l parcurga pentru a intra in posesia marfii. De aceea, Expopalet SA ofera o lejeritate in achizitia marfii, preturi si produse pentru toate tipurile de clienti, disponibilitate la livrare imediata si transport gratuit in oras. Colectia actuala pe care firma o pune la dispozitia clientilor sai se remarca printr-o cromatica variata si combinatii decorative, trasaturi care scot in evidenta detaliile tehnice. O alta calitate a produselor este faptul ca acestea se pot gasi in toate formatele posibile, facand posibila folosirea acestora in multe feluri. Ce este nou la Ceramica Espanola este gresia si faianta cu tenta rustica, data prin culoarea pe care o are, fiind prezenta intr-o cromatica pornind de la maroniu caramiziu pana la bej cenusiu.

Litoceramica - un nou produs mai economic

Deseori, locuirea intr-un apartament de bloc standard este un act de compromis ce scade bucuria interactionarii cu spatiul intim al existentei zilnice. Prin urmare, apelul la calitatea gresiei si a faiantei este de bun augur. Indiferent de numarul caselor pe care le vedem, desi gresia si faianta sunt poate asemanatoare, fiecare locuinta reuseste sa aiba un element distinctiv, ceva care sa-i dea individualitate si personalitate, fie ca este vorba de folosirea in diferite locuri a gresiei sau faiantei sau, pur si simplu, finisajele pe care acestea le comporta. Politica originalitatii este prezenta la Ceramica Espanola, prin aparitia, in curand, a mostrelor de litoceramica, adica marmura aplicata pe suport de pamant. Avantajele acesteia se pot argumenta prin faptul ca este mult mai ieftina decat marmura, procedeul de rupere va fi mai mic, marimea este de 5 mm si nu se rupe repede, durabilitatea este aceeasi, este mult mai usoara, se poate aplica si pe fatade. Litoceramica constituie o solutie optima pentru constructii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii