Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Factura la telefon poate fi achitata online

ro

26 Jul, 2002 00:00 985 Marime text

Un important inconvenient al sistemului traditional este pierderea de timp la randurile pentru plata facturilor, in special daca la acelasi ghiseu se efectueza si alte operatiuni bancare * Sumele din contul deschis fiecarui abonat al serviciului se pot cheltui doar pentru efectuarea de plati catre partenerii companiei: Directia de Taxe si Impozite, RomTelecom, Connex, Orange, Zapp Mobile

Un sistem unic in Europa, in domeniul e-commerce, ofera posibilitatea abonatilor companiilor de telefonie mobila sa evite inconvenientele platii facturii telefonice la ghiseele bancilor. Un mare dezavantaj al sistemului traditional este pierderea de timp la randurile pentru plata facturilor, in special daca la acelasi ghiseu se efectueaza si alte operatiuni bancare. Sistemul propus de "Miulet Mobile Pay" se bazeaza pe creditarea de catre companie a abonatilor inscrisi in baza de date a firmei. Inscrierea se face prin completarea unui formular care va fi trimis clientilor de catre firma sau, cel mai facil mod, accesarea site-ului www.miulet.ro, unde veti alege optiunea New Client Sign Up. Deschiderea contului personal se face chiar prin completarea formularului online. Folosind codul public (numarul de cont ales) si codul secret, se face intrarea in cont. Urmand comenzile corespunzatoare, se efectueaza plati, autorizari de cereri de plata etc., in limita creditului aprobat. In cazul in care beneficiarul serviciului depune bani in cont in avans, va fi disponibil creditul plus suma depusa. Compania in cauza nu este creditata de nici o banca, incarcarea conturilor clientilor facandu-se din fonduri proprii. Sumele din contul deschis fiecarui abonat al serviciului se pot cheltui doar pentru efectuarea de plati catre partenerii companiei: Directia de Taxe si Impozite, RomTelecom, Connex, Orange, Zapp Mobile etc. Astfel, abonatii inscrisi in baza de date a "Miulet Mobile Pay" pot plati nu numai factura la telefonul mobil, ci si la cel fix sau taxele catre stat. Restituirea creditului se poate face in mai multe moduri, in functie de doleanta si disponibilitatea clientului.

Clientul se poate deplasa la sediul firmei sau poate restitui creditul prin virament bancar

Contra unui comision negociat, un agent al "Miulet Mobile Pay" se deplaseaza la locul de munca sau la domiciliul abonatului. Tranzactia se face in baza unui protocol prestabilit, eliminandu-se astfel posibilitatea unor erori. Clientul se poate deplasa la sediul firmei sau poate restitui creditul prin virament bancar. In cazul in care clientul crediteaza contul, dobanda oferita de firma este zero pentru motivul ca destinatia creditelor in acest sistem este facilitarea efectuarii platilor. De asemenea, firma nu face plasamente sau investitii de alta natura care sa justifice acordarea de dobanzi. Beneficiul acestui tip de sistem il constituie, in primul rand, flexibilitatea sa, precum si faptul ca tranzactiile sunt sigure, desi nu este necesara o carte de credit. In plus, este de asteptat ca numarul de parteneri ai firmei sa se mareasca, largind astfel si paleta de plati pe care abonatii sistemului le pot face.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii