Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, de care aparțin județele Constanța și Tulcea, are o conducere nouă

ro

10 Nov, 2017 04:34 5018 Marime text
Potrivit paginii oficiale a Agenției Aaționale de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, cu sediul pe strada Portului, are la conducere, în poziția de director general pe Silviu Pripoaie.

Facem precizarea că Silviu Pripoaie vine pe acest post de conducere în locul fostului director general Eugen Ciorici.

De asemenea, în actuala echipă managerială a DGRFP Galați mai fac poarte potrivit aceleiași pagini oficiale a ANAF Mihail Bucur-director executiv DRV,  Laurențiu Mateizer-director executiv trezorerie și Mica-Mihaela Neacșu-director executiv servicii interne, rămânănd vacantă funcția de director executiv inspecție fiscală.
 
Direcţia Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi, înființată în anul 2013 are în componenţa șase administraţii judeţene ale finanţelor publice din regiune (Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea).

Acestea, la rândul lor, au în subordine servicii fiscale municipale, servicii fiscale orăşeneşti şi un birou fiscal comunal, iar activitatea vamală este coordonată de la nivelul Direcţiei Regionale Vamale Galaţi, care cuprinde birouri vamale de frontieră şi de interior.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii