Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii drastice luate la ANAF. Șefi din cadrul Fiscului demiși din funcție. Fostul ministru al Finanțelor, Ionuț Mișa ar urma să preia conducerea ANAF

ro

28 Mar, 2018 12:41 2776 Marime text
24 de șefi din cadrul Fiscului au fost demiși, iar Ionuț Mișa, fostul ministru de Finanțe, urmează să fie instalat în fruntea ANAF. Acestea sunt câteva dintre deciziile luate de ministrul Finanțelor. 
 
Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a explicat aseară la Antena 3 de ce șefii ANAF au fost ținuți luni peste program, conform Antena3.ro. 
 

”M-am culcat la 3 dimineața. De când am preluat acest portofoliu cam asta este ora mea. Nu am ținut angajații pentru că sunt probleme la stat, așa cum se spunea. Problema e alta. Poate aici și eu greșesc pentru că judec oamenii după felul meu de a fi. Eu înțeleg că oamenii au problemele lor personale, dar cred cu tărie că atunci când lucrezi la stat trebuie să lucrezi și pentru țară. De aceea dacă ai o funcție importantă trebuie să o respecți. Echipa de la Finanțe e una dintre cele mai bune din România. Această echipă a ținut economia în picioare.”, a declarat ministrul Finanțelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii