Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost luate în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al SN Nuclearelectrica. Cine a fost ales în funcția de președinte al Consiliului de Administrație (document)

ro

03 Oct, 2018 14:35 1644 Marime text
În cadrul ședinței Consiliului de Administrație din data de 02.10.2018 au fost adoptate decizii cu privire la conducerea administrativă a SNN, ca urmare a numirii membrilor Consiliului de Administrație al SNN pe o perioadă de 4 ani, în cadrul ședinței Adunării Generale Ordinare a Acționarilor SNN din data de 28.09.2018, după cum urmează:

1. Alegerea lui Iulian-Robert Tudorache în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație, în conformitate cu prevederile art. 1401 din Legea societăților nr. 31/1990 și cele ale Actului Constitutiv al SNN. Perioada mandatului de Președinte al CA SNN este de 4 ani începând cu data prezenței până la data expirării mandatului de membru în Consiliul de Administrație, respectiv până la data de 28.09.2022.

2. Stabilirea componenței comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administrație SNN, astfel:

- Comitetul consultativ de nominalizare și remunerare: Iulian-Robert Tudorache, Cristian Dima și Remus Vulpescu
- Comitetul consultativ de audit: Cristian Dima, Remus Vulpescu și Mihai Aniței
- Comitetul consultativ pentru securitate nucleară: Elena Popescu și Cristian Gentea și Cosmin Ghiță 
- Comitetul consultativ pentru strategie, dezvoltare și proiecte mari de investiții: Elena Popescu și Cristian Gentea, Mihai Aniței, Cosmin Ghiță și Iulian-Robert Tudorache

”Comitetele consultative sunt însărcinate cu desfășurarea de analize și cu elaborarea de recomandări pentru Consiliul de Administrație în domeniile specifice, în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare și funcționare a comitetelor consultative organizate în cadrul Consiliului de Administrație al SNN, având obligația de a înainta periodic rapoarte de activitate 2 membrilor Consiliului de Administatie și rapoarte anuale de activitate, care sunt incluse în raportul anual al companiei” - se arată în informarea transmisă de Nuclearelectrica. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii