Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost luate în Adunarea Generală a Acționarilor societății Litoral SA. Cine sunt administratorii provizorii numiți în funcție

ro

16 Jan, 2018 11:09 1895 Marime text
Societatea Litoral S.A, cu sediul in Stațiunea Mamaia, Vila 26, Județul Constanța, a convocat Adunarea Generală a Acționarilor pentru data de 15.01.2018, prima convocare si 16.01.2018, a doua convocare. Adunarea Generală a Acționarilor s-a întrunit la prima convocare, respectiv, 15.01.2018 și au fost adoptate mai multe hotărâri.

Potrivit documentului transmis către Autoritatea de Supraveghere Financiară și Bursa de Valori București, AGA a decis alegerea lui Lucian Vicenșius Agalide în calitate de Preşedinte de sedință pentru Adunarea Generală a Acţionarilor din data de 15.01.2018. Ttodată se desemnează George Cazacu, angajat al societății în funcția de Consilier Juridic, în calitate de Secretar de ședință pentru Adunarea Generală a Acționarilor din data de 15.01.2018, în vederea îndeplinirii formalităților necesare desfășurării lucrărilor ședinței;

Prezenta hotărăre a fost adoptată cu un număr de 468.043 voturi exprimate pentru, reprezentând acţiunile aferente participaţiei in procent de 82,40 a Statului prin Ministerul Turismului, în capitalul social al societăţii Litoral S.A.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor a decis în ședința din 15 ianuarie revocarea Veronicăi Dănuța Georgescu, a Danielei Florentina Mastromarino și a lui Lucian Dumitru Lungoci din calitatea de administratori provizorii, membri ai Consiliului de Administratie al ca urmare a expirării mandatului.
 
În aceeași ședință s-a decis numirea Veronicăi Dănuța Georgescu, a Danielei Florentina Mastromarino și a lui Lucian Dumitru Lungoci pentru un mandat cu o durată de 4 luni de la data numirii, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni.
 
De asemenea s-a stabilit indemnizația fixă a administratorilor provizorii neexecutivi ai societății la nivelul cuantumului aprobat în AGOA societăţii din data de 13.07.2017, ce urmează a fi acordată cu respectarea şi încadrarea in,prevederile BVC al societătii aprobat în condiţiile legii pentru anul 2017.
 
În ședința Adunării Generale a Acționarilor s-a decis împuternicirea Directorului General al societătii si a reprezentantului Ministerului Turismului in AGOA in vederea semnării cu administratorii provizorii ai societatii a „Contractului de Administrare/Contractului de mandat"
 
Totodată, săa aprobat împuternicirea directorului general al societătii, cu posibilitate de substitutie, pentru îndeplinirea formalităților legale de înregistrare și publicitare a hotărărilor AGOA la Oficiul Registrului Comertului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii