Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calitatea si tehnologia - un mariaj de succes

ro

07 Aug, 2002 00:00 1174 Marime text

"Da Vinci" ofera clientilor sai garantia unei experiente de peste 30 de ani in domeniul tablelor profilate si produse net superioare oricaror altor materiale clasice din punctul de vedere tehnic * Fixarea panourilor se face cu suruburi autoforante si au aceeasi culoare cu tigla * Se folosesc exclusiv oteluri pentru constructii de o calitate superioara

Firma "Da Vinci", infiintata in 1995 si avand ca domeniu de activitate import direct si exclusivitate ale produselor Plastimetal din Belgia, ofera clientilor sai garantia unei experiente de peste 30 de ani in domeniul tablelor profilate. Plastimetal inseamna rezultatul imbinarii perfecte intre calitatea otelului suedez si tehnologia de varf a protectiilor metalice belgiene. Rezultatul: produse net superioare oricaror altor materiale clasice din punctul de vedere al raportului calitate - pret - timp de executie. Doriti sa construiti sau sa renovati acoperisul singuri? Nimic mai simplu! Folositi tabla tip tigla, ce poate oferi acoperisului vostru eleganta tiglei traditionale si trainicia de care aceasta are nevoie! Tripla protectie, simplitatea montarii si forma inedita fac din aceasta tabla o revolutie in domeniu. Avand o greutate de numai 4,5 kg/m=B2, face ca acoperisul vostru sa nu fie incarcat si solicitat, sa fie rezistent la temperatura mare, inghet, complet finisat, fara cheltuieli de intretinere, 100 la suta etanse, datorita scurgerii laterale a fiecarei placi si cu o durata lunga de viata de minim 30 de ani. Panourile au o latime utila de 1,1 m si o lungime pe dimensiuni pentru toate tipurile de acoperis. Fixarea panourilor se face cu suruburi autoforante si au aceeasi culoare cu tigla. Orice culoare din cadrul RAL este posibila si in cantitatile de care aveti nevoie.

Experienta constituie garantie

Firma "Da Vinci" s-a remarcat prin numeroasele lucrari pe care le-a executat, printre care amintim: impreuna cu Alcor, "Da Vinci" a construit depozitul McDonald`s????? din Bucuresti. "Colaboram cu diverse firme de constructii, firme de altfel de renume, si executam lucrari de referinta, sute de case, vile", a declarat Eugen Spatarescu, directorul societatii. Oricine vorbeste despre un importator direct de profile din panouri din otel pentru acoperis si pereti laterali, fie pentru constructii noi, fie pentru renovari, fie ca este vorba de sectorul industrial hale sau cladiri private, automat se gandeste la SC "DA VINCI" SRL. Intr-adevar, experienta constituie o garantie a produselor "Da Vinci". In acest scop se folosesc exclusiv oteluri pentru constructii de o calitate superioara, galvanizata sau imbracata in scopul asigurarii unei longevitati mari. Putem spune ca asigurarea unei calitati desavarsite la un pret cat mai mic constituie politica firmei. In general, exista tendinta de a ne imagina obiectele in relatie cu functionalitatea lor, astfel calitatea serviciilor "Da Vinci" este superioara celor mai ridicate standarde. Flexibilitatea de care da dovada, eficacitatea si rapiditatea fac din echipa "Da Vinci" un partener de incredere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii