Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenția Națională pentru Resurse Minerale a decis încetarea a două concesiuni miniere de exploatare pe teritoriul județului Constanța

ro

01 Feb, 2018 05:50 2126 Marime text
În Monitorul Oficial al României numărul 83/29 ianuarie 2018 a fost publicată Decizia nr. 3 din 8 ianuarie, emisă de  Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, privind încetarea concesiunii miniere de exploatare a argilei caolinoase din perimetrul Defcea, judeţul Constanţa.

Concesiunea minieră de exploatare a argilei caolinoase din perimetrul Defcea, judeţul Constanţa, la care se face referire în decizie, fusese convenită prin Licenţa de concesiune nr. 1.162/2000, încheiată între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi Societatea Comercială Miniera Medgidia SA, în calitate de concesionar, cu sediul în Medgidia, și Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale.

În același Monitor Oficial a fost publicată și Decizia numărul 4 a aceleiași instituții a statului prin care preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale a emis actul normativ potrivit căruia Concesiunea minieră de exploatare a calcarului industrial şi de construcţii din perimetrul Celea Lac, judeţul Constanţa, convenită prin Licenţa de concesiune nr. 1.163/2000, încheiată între ANRM, în calitate de concedent, şi Societatea Comercială Miniera Medgidia S.A, în calitate de concesionar, încetează.

Ambele decizii sunt semnate de Sorin Gal, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii