Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Totul pentru copilul tău, la Grădiniţa Royal Kids Academy

ro

24 Mar, 2012 00:00 3151 Marime text
royal.jpgGrădiniţa Royal Kids Academy vine în această perioadă cu o ofertă de nerefuzat. Părinţii care aleg să-şi înscrie în această lună copiii la centrul educaţional vor beneficia de o reducere de 25% din taxa de şcolarizare.

Grădiniţa Royal Kids Academy promite să satisfacă toate dorinţele părinţilor şi să asigure copiilor mediul de dezvoltare de care au nevoie. Misiunea grădiniţei este una singură, cea privind asigurarea unui mediu primitor şi afectuos în care copilul să-şi poată cultiva capacităţile intelectuale, comunicarea, creativitatea, abilităţile sociale şi să beneficieze de o dezvoltare psihomotrică armonioasă. Personalul grădiniţei se angajează să respecte unicitatea fiecărui copil, motiv pentru care a şi fost creat un mediu perfect pentru dezvoltarea aptitudinilor şi personalităţii copiilor. Centrul educaţional are ca obiectiv efectuarea de evaluări periodice cu privire la evoluţia copiilor şcolarizaţi care vor fi prezentate părinţilor gradual. Dar iată ce şi-a propus Grădiniţa Royal Kids Academy să ofere copilului dumneavoastră: dezvoltarea gândirii logice şi a creativităţii, definirea caracterului şi a personalităţii, dezvoltarea abilităţilor şi a sensibilităţii artistice, dezvoltarea socio-emoţională, dezvoltarea limbajului şi a comunicării, dezvoltarea psihomotrică, curs de cultură generală, curs de bune maniere, curs intensiv de engleză, şedinţe de logopedie, cursuri opţionale de germană, franceză, pictură, dans, balet, arte marţiale, dar şi vizite la muzeu, teatru de păpuşi, parc. De asemenea, copiii vor participa la serbări organizate cu ocazia Crăciunului, a zilei de 8 Martie, a sfârşitului de an şcolar, precum şi la petreceri aniversare şi tematice. Grupele vor fi formate din maxim 10 copii şi vor fi îndrumate de personal calificat şi cu experienţă didactică, personal care îi va ghida pe micuţi în dezvoltarea cunoştinţelor. Cadrele medicale vor fi prezente pentru a ţine sub observaţie sănătatea şi dezvoltarea psihomotorie a copilului. Masa prichindeilor va fi atent servită. Mai precis, variantele de meniu sunt stabilite de medicul nutriţionist în colaborare cu medicul pediatru în vederea creării unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate. Protecţia micuţilor este la fel de importantă, fiind asigurată de o firmă de pază specializată.
Centrul educaţional Royal Kids Academy acordă părinţilor posibilitatea de a alege unul dintre cele trei tipuri de program: program scurt - 7.30-13.00, program lung - 7.30-17.00, program prelungit - 7.30-18.00. Aparţinătorii pot alege pentru copiii lor atât programul „after school", cât şi pe cel privind şcoala de vară. Grădiniţa Royal Kids Academy este situată pe strada Ştefan Mihăileanu nr. 89 B, în zona Casei de Cultură, la intersecţia bulevardului Lăpuşneanu cu strada Nicolae Iorga.

Telefon: 0723.191.973 / 0747.656.604

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii