Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPAZIO CAFFE a extras câştigătorul!

ro

07 Dec, 2011 01:00 3351 Marime text

deschidere.jpgPe 1 decembrie a avut loc tragerea la sorţi pentru a desemna câştigătorul concursului organizat de ziarul ZIUA de Constanţa şi cafeneaua Spazio Caffe în perioada 14 - 30 noiembrie 2011.

Anca Munteanu din Constanţa este norocoasa care a câştigat voucherul de 100 de lei oferit de Spazio Caffe. Vestea bună este că vor mai avea loc astfel de concursuri în fiecare săptămână iar cei care deja s-au înscris la concursurile anterioare participă automat la extragerile săptămânale. Nu rata premiile oferite de Spazio Caffe! Participă la concurs trimiţând numele si numărul tău de telefon la adresa ziua@seanet.ro . Aceste date nu se fac publice dar sunt necesare pentru contactarea ulterioară. La concurs are voie să participe orice persoană indiferent de vârstă. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat pe site şi în newsletter.

SPAZIO CAFFE, ce se află în Tomis Mall - parter, are un meniu bogat în sortimente de cafea, ciocolată, ceaiuri şi diverse gustări: croissant, toast cu şuncă şi caşcaval, salate, panini dar şi deserturi delicioase. Ceea ce face ca SpazioCaffe Manuel să fie ideal pentru o întâlnire de afaceri, pentru o ieşire cu prietenii, dar şi pentru a împărtăşi clipe de bucurie împreună cu familia.

www.spaziocaffe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii