Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:21 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Comunei Peştera Raport de activitate, Primar Valentin Vrabie (document)

ro

08 Jun, 2012 01:00 2935 Marime text

vrabie.jpg

Dragi cetăţeni ai comunei Peştera,

Pornind de la ideea că într-o societate deschisă şi democratică administraţia publică locală există pentru a servi cetăţenii, încă din anul 2008 am lăsat politica la uşa Primăriei şi m-am ocupat de rezolvarea problemelor comunităţii.

În această perioadă, comuna Peştera este pe cale să devină o comună modernă, o comună europeană în adevăratul sens al cuvântului. Această transformare s-a făcut vizibilă de la un an la altul, de la o zi la alta, de la o clipă la alta. Lucrul cel mai important pentru mine, ca primar, a fost să duc la bun sfârşit o parte dintre proiectele de care comunitatea noastră are atâta nevoie. Chiar dacă m-am luptat cu criza financiară, cu indiferenţa autorităţilor judeţene şi centrale, cu bugetul tot mai mic, împreună cu echipa din cadrul Primăriei am reuşit să realizez lucrări care erau necesare şi pe care oamenii le aşteptau încă din anii anteriori.

În calitate de ales şi de reprezentant al dumneavoastră, vă mulţumesc pentru sprijinul şi încrederea de care m-am bucurat până în prezent şi sper să fiţi în continuare alături de mine, să ne amintim împreună trecutul, plănuind viitorul sub semnul împlinirilor şi realizărilor prezente.

Valentin Vrabie, Primarul comunei Peştera

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BULARDA SAFTICA 05 Jun, 2012 22:31 Multumim tuturor celor ce s-au implicat in modernizarea comunei PESTERA (pot spune ca sunt la standarde europene).Bravo d-ule primar VRABIE sa nu uitam de unde am plecat mi-ati adus o mare bucurie in suflet vazind satul meu in care am copilarit ca infloreste in fiecare am mai mult,mai si mai ...FELICITARIPE MAI DEPARTE`¡¡¡SOFY BULARDA
  • BULARDA SAFTICA 05 Jun, 2012 22:05 Ma alatur si eu cu ginduri frumoase despre imaginea comuneiPESTERA (satul in care am copilarit)ce cu nostalgie ma intorc la amintirile copilariei mele,chiar daca sunt departe ,gindul meu e la voi dragilor mei cei ce ati ramas in urma mea,pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor celor ce au contribuit la inbunatatirea comuneiPESTERA si in specialPRIMARULUI VRABIE VALENTINmulta putere de munca si succes in viitor...nu pot sa uit de unde am plecat.Mii de multumiri..bafta.SEMNEAZA SAFTICA BULARDA(SOFY)
  • Ion 05 Jun, 2012 20:00 Felicitari pentru cel mai bun primar din judetul Constanta!Poate ajungeti si pe la Constanta ca tare am avea nevoie si noi de un primar dedicat oamenilor si nu intereselor personale!
  • george 03 Jun, 2012 07:05 felicitari domnule Primar VRABIE si CRED ca ar trebui sa faceti cursuri de administratie locala cu toti primarii judetului Constanta in special cu cei de la municipii..... SUCCES IN NOUL MANDAT CARE VA INCEPE PTR. DVS. DIN 10 IUNIE 2012 MULT RESPECT ,SANATATE SI PUTERE DE MUNCA !!!!!
  • adilos 02 Jun, 2012 22:12 felicitari domnule primar si succes in noua campanie...
  • Claudiu 29 May, 2012 23:59 Bravo dl primar! Ar trebui sa mai mergeti si prin alte localitati sa le aratati si colegilor dumneavoastra cum se administreaza o comuna! Mult respect si putere de munca!