Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ne plac femeile perverse

ro

05 May, 2011 00:00 6424 Marime text

erotic_463364.jpgFoarte multi barbati isi doresc sa aiba langa ei o femeie perversa. Tu visezi la o asemenea fata?

Doamnele si domnisoarele perverse nu sunt deloc acele fiinte pacatoase si vulgare cu care ti-ar fi rusine sa te afisezi in societate. Dimpotriva, s-a demonstrat de-a lungul timpului ca o femeie perversa are toate sansele de reusita atunci cand vine vorba sa cucereasca un barbat.

Asa cum este si vorba "doamna in societate, gospodina acasa si curva in pat"... Si acum, sincer, care barbat nu viseaza la o femeie care, cum ar spune Don Baxter, "esti curva-n pat doar cu mine"?!... O femeie lipsita de inhibitii si perversa in limita bunului simt care doreste sa isi faca partenerul sa o doreasca in orice moment, oriunde s-ar afla.

Chiar si Florin Piersic Jr. a declarat de curand ca "o femeie buna la pat este o femeie care poate face dragoste si pe alte mobile, nu numai pe pat"... iar pentru asta trebuie, femeie fiind, sa ai o doza mica de perversitate ca sa te poti lasa dusa de val si sa accepti sa faci dragoste chiar si in vazul lumii.

In continuare va lasam sa va bucurati de cateva reprezentate ale sexului frumos care, daca nu ar fi fost perverse, nu ar mai fi reusit sa realizeze aceste fotografii menite sa ispiteasca orice barbat sensibil sau insenibil.

Vezi mai multe poze >>aici<<

Sursa: Showbiz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii