Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

4.000 de constanteni si-au cumparat online polita RCA in ultimul an

ro

08 May, 2012 00:00 3001 Marime text

rca.jpg Mai mult de 4.000 de constanteni au incheiat polita RCA cu 200-300 de lei mai ieftina decat alti soferi. Acestia au preferat sa incheie online asigurarea obligatorie de raspundere civila auto, economisind in jur de 3 ore pe care le-ar fi pierdut pe drum spre o agentie de profil. In plus, au primit si polita acasa, gratuit.

Unde au gasit cel mai ieftin RCA online ?

Cei mai multi constanteni si-au incheiat polita pe rca-ieftin.ro, locul in care sunt adunate la un loc ofertele de pret de la cele mai importante companii de asigurari din Romania care au dreptul sa emita polite de acest tip. Achizitia de polite online se afla intr-o continua expansiune si in 2012. In ultimul an, aproximativ 4.000 de constanteni si mai mult de 60.000 de romani si-au incheiat polita RCA prin RCA-ieftin.ro.

De ce avantaje se poate bucura un constantean care incheie un RCA ieftin online?

Site-ul pune la dispozitia soferilor un calculator RCA prin intermediul caruia poate fi calculat automat tariful politei pentru masina in doar 3 minute. Sunt cerute cateva date generale, care influenteaza pretul asigurarii, dupa care este afisata o lista de tarife de la mai multe companii de asigurare. Soferul o alege pe cea pe care o considera cea mai avantajoasa si o comanda online. Astfel, face economie de timp si efort.

Cum se intra in posesia politei dupa ce este comandata online?

Dupa ce comanda online RCA-ul, soferul va primi un apel din partea departamentului de call-center, iar in cadrul convorbirii telefonice va fi stabilita data si ora la care va fi livrat RCA-ul la domiciliul asiguratului. Livrarea politei se face gratuit pentru toti constantenii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii