Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:23 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvaluiri.ro Dezmăț la mănăstire - manele, beții și jocuri homosexuale (galerie foto+document)

ro

17 Sep, 2013 14:45 8129 Marime text
Starețul Serafim de la Moneasa le-a făcut cadouri tinerilor cu care s-a distrat și a mers în excursii cu ei

Părintele Serafim, starețul mănăstirii Moneasa, județul Arad, a fost surprins în câteva filmulețe indecente, postate pe internet anul trecut, hârjonindu-se în chilia sa cu doi tineri. Luat la întrebări de jurnaliști, părintele Serafim a declarat că nu îi cunoaște prea bine pe cei doi, care ar fi ajuns întâmplător la el în chilie. Reperezentanții Arhiepiscopiei Aradului l-au pedepsit pe stareț mutându-l disciplinar pentru o perioadă de timp la o mănăstire de maici.
Ziarul DEZVĂLUIRI a intrat în posesia unor fotografii și a unor filme care arată că părintele Serafim a mințit. Starețul este foarte apropiat de tineri, pe care i-a primit de mai multe ori în chilie, s-a fotografiat cu ei în posturi indecente, le-a făcut cadouri, s-au plimbat în diverse locuri.

Cele mai multe imagini sunt din chilia părintelui, adevărat cuibușor de nebunii. Acolo tinerii își expun organele sexuale în fața starețului, petrec cu vin și manele, starețul le face masaj. Părintele Serafim, care poartă chiloți tanga și are unghiile de la mâini și picioare date cu lac, pare încântat de tovărășia cu tinerii și face orice ca ei să simtă bine: le oferă drept cadou lănţişoare, boxe pentru PC, ba chiar şi un parfum de damă, îi îmbracă în haine preoțești şi le permite să ia în derâdere cele sfinte.

Încercare de șantaj?

Din analiza fotografiilor s-ar putea să fie vorba de o încercare de șantaj. Cei doi tineri par preocupați de ipostaze care să îl compromită pe călugăr, se distrează și râd de „victima” lor. Mai mult, una dintre filmări este făcută cu o cameră ascunsă, fără că starețul să realizeze că este filmat. În sprijinul acestei ipoteze vine și fotografia unui extras de la Banca Comercială Română Arad, de unde părintele stareț (care poartă numele „civil” Ștefan Hotia) a restras 10000 lei (vezi foto dreapta) din contul personal și le-a trimis dovada celor doi tineri.
L-am contactat telefonic pe Stareţul Serafim, încercând să vedem dacă a fost victima unui şantaj: „Nu știu nimic. Nu mai vreau să vorbesc despre problema aceea, situația s-a rezolvat. Eu nu am niciun cont în bancă și nu îi cunosc prea bine pe acei tineri. Au fost o singură dată la mine în chilie și au făcut acele filme. În rest, nu este nimic adevărat.”
Fotografiile îl contrazic însă!
Am încercat în repetate rânduri să discutăm cu reprezentanții Arhiepiscopiei Aradului, dar pana în momentul publicării articolului, aceștia nu ne-au oferit niciun punct de vedere.

Sursa: dezvaluiri.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popescu 17 Sep, 2013 15:14 Sunt multi care cred in preoti! Sa mergi la asfel de oameni sa te spovedesti???!!!!