Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Alexandra Stan pe scenă, fosta firmă a lui Gîtiță, Inna și Ochiu la „butoane”. Cine a câștigat organizarea Revelionului 2023 la Constanța (DOCUMENTE)

ro

29 Dec, 2022 00:00 3790 Marime text
  • Vor urca pe scenă Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White
  • Evenimentul va începe pe 31 decembrie la ora 21:00 și se va încheia după miezul nopții cu un show de lasere și focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis
  • Municipalitatea a anunțat firma care a câștigat organizarea acestui eveniment
  • Este vorba despre Stellar Events SRL din București, înființată la data de 23 iunie 2021, administrată de Ionuț Mădălin Mavriche
  • Valoarea totală a contractului este de 544.215 lei fără TVA
 

UPDATE:

În Stellar Events asociat unic si administrator la acest moment este Mavriche Ionut Madalin, potrivit Oficiului Registrului Comerțului.

SC Global Records și Forward Music Agency au ieșit din Stella Events SRL  în vara lui 2022 printr-o hotărâre adoptată în 19.08.2022.

„Se cesionează toate părţile sociale deţinute de către asociaţi, respectiv 50 părţi sociale deţinute de către asociatul Global SRL şi 50 părţi sociale deţinute de către asociatul Forward Music Agency SRL  către Mavriche Ionuţ Madalin.

Preţul cesiunii va fi raportat la valoarea nominală a părţilor sociale, respectiv 10 lei/parte socială.

Preţul cesiunii este de 1.000 lei, ce se va achita către asociaţi, prin transfer bancar, raportat la numărul de părţi sociale deţinute şi vândute de către fiecare asociat. Hotărârea a fost ulterior publicată în Monitorul Oficial din partea a IV-a cu numărul 4.065 din data de 26.09.2022.

Facem precizarea că modificarea acționariatului Stellar Events SRL nu apare înregistrată pe motoarele de căutare: www.confidas.ro, nici pe www.listafirme.ro sau pe www.termene.ro.


Știrea inițială:

 Piața Ovidiu va fi și anul acesta scena concertelor care se organizează la Constanța în noaptea de Revelion.
 
Vor urca pe scenă Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White.

Recitalul Alexandrei Stan va avea o durată de minimum 45 de minute, iar cele ale dj-ilor minimum 60 de minute, fiecare.  
 
Evenimentul va începe pe 31 decembrie la ora 21:00 și se va încheia după miezul nopții cu un show de lasere și focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis.

Între timp, municipalitatea a anunțat și firma care a câștigat organizarea acestui eveniment. Este vorba despre Stellar Events SRL din București, înființată la data de 23 iunie 2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9002 - Activități suport pentru interpretare artistică (spectacole) .
 
Firma este controlată și administrată de Ionuț Mădălin Mavriche, iar asociații companiei au fost până în luna august 2022 Global Record SRL (controlată de Ștefan Lucian Gîtiță și Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele de scenă Inna) și Forward Music Agency SRL(controlată de Sorin-Cristian Ochiu).
 
Cifra de afaceri a fost de 314.811 lei în anul 2021, cu o pierdere de 86.970 lei, după un an de activitate și un angajat raportat în anul 2021.
 
Valoarea totală a contractului este de 544.215 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.
 
Firma nu figurează și cu alte contracte din achiziții publice pe www.confidas.ro.


 
Cu toate acestea, Primăria Constanța a mai încheiat cu Stellar Events SRL, pe data de 26 septembrie 2022, un contract pentru organizarea Zilei Seniorilor, spectacol care a costat 30.000 de lei, fără TVA.

Din bugetul alocat, bucureștenii trebuie să pună la dispoziție o scenă 10m/8m formată din podium, acoperiș, dotată cu trussing aluminiu și scări laterale, aceasta va fi adaptată la condiții meteo nefavorabile. Scena va fi dotată și cu două tunuri de căldură de minim 15 kw/h fiecare și patru mașini de fum; un ecran Led 30 de metri pătrați (5/3 pentru lateral scenă și 5/3 pentru fundal scenă) de exterior, pixel pitch 3,9 mm cu portale de susținere, balast, regie video și două camere video; sonorizare printr-un sistem tip line array cu putere adecvată pentru producerea unei presiuni (SPL) suficiente numărului de spectatori – 7.000/8.000 de spectatori, oriunde ar fi situați, cu suport de două turnuri tip layner, mixer general, minim două microfoane wireless, instalație de sonorizare pentru monitorizare DJ minimum 5.000 w; rider tehnic DJ, rider tehnic trupă; lumini, set panouri distribuție cu cabluri adecvate, generator electric care va avea combustibilul inclus și personal tehnic care să se ocupe de organizarea evenimentului.
 
Au mai depus oferte Sfinx Experience SRL și Alpha Sound Production SRL
 
Sfinx Experience SRL, compania deținută de Crina Mardare și Mihai Cernea, tot din Capitală, a mai depus ofertă pentru organizarea Revelionului de la Constanța, dar și constănțenii de la Alpha Sound Production SRL, firmă controlată de Marian Dumitru.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Revelionul 2023 ne costă aproape 700.000 de lei din bugetul municipiului Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii