Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL care aparține președintelui UDMR Constanța, coleg de partid al ministrului Sportului, a primit prin atribuire directă un contract de la DJST! (DOCUMENTE)

ro

10 Dec, 2022 00:00 2795 Marime text
  • Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța a atribuit direct un contract de lucrări de reparații la hotelul Sport, aflat în subordinea direcției
  • DJST este o instituție subordonată Ministerului Sportului, condus de Eduard Novak, membru UDMR
  • Ofertantul câștigător este SC Dinamic Invest SRL, cu sediul social în Olimp, județul Constanța, care aparține unui coleg de partid al ministrului Novak
  • În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 2.301.179 lei și un profit net de 528.770 lei, 6 salariați și datorii de 875.879 lei
  • Asociat unic și administrator este Jakab-Ughy István, președintele organizației UDMR Constanța și fost consul onorific al Ungariei la malul mării.
  • Anul trecut, una dintre firmele sale, Structor Invest SRL Mangalia, a cerut intrarea în insolvență
 

 
Direcția Județeană pentru Sport ți Tineret Constanța a atribuit direct un contract de lucrări de reparații la hotelul Sport aflat în subordinea direcției.

DJST este o instituție subordonată Ministerului Sportului, condus de Eduard Novak, membru UDMR.

Ofertantul câștigător este SC Dinamic Invest SRL, cu sediul social în Olimp, județul Constanța, care aparține unui coleg de partid al ministrului Novak.

Cât privește contractul, lucrările de reparații la acoperiș, camere de cazare și holuri afectate de infiltrații, pe partea cu Str. Mircea cel Bătrân, la baza sportivă Hotel Sport din Str.Cuza Vodă nr. 2 din Municipiul Constanța, se ridică la 186.337,04 lei.
 
Despre Dinamic Invest SRL
 
În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 2.301.179 lei și un profit net de 528.770 lei, 6 salariați și datorii de 875.879 lei.

Firma înființată în 2007 are ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Potrivit www.confidas.ro, SRL-ul a avut cinci contracte din achiziții publice în valoare de 58.429,00 lei cu primăriile Albești, 23 August și Mangalia.

Asociat unic și administrator este Jakab-Ughy István, născut în Cristuru Secuiesc. Acesta mai apare asociat și în Lion Gold IFN SRL, cu sediul în Harghita, fără activitate în ultimii trei ani, și A Nap Haza SRL din Constanța, cu datorii de 69.447 lei anul trecut, cifră de afaceri și profit 0.


 
Jakab-Ughy István, președinte UDMR și consul onorific al Ungariei la Constanța
 
Jakab-Ughy István este și președintele organizației UDMR Constanța și consul onorific al Ungariei în regiunea sud-est.

Consulatul condus de Jakab acoperă județele Constanța, Tulcea, Brăila, Ialomița, Galați și Călărași.

Anul trecut, una dintre firmele în care era asociat, Structor Invest SRL Mangalia a înregistrat, pe 11 februarie 2021, un dosar la Secția a II-a civilă a Tribunalului Constanța, cu materie faliment, prin care a solicitat, în calitate de debitor, intrarea în insolvență.

Pe 22 februarie 2021, instanța a admis cererea debitoarei și a dispus deschiderea procedurii insolvenței, desemnând ca administrator judiciar provizoriu pe Dăscălescu & Co SPRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Citește și:

Primăria Constanța solicită Guvernului României preluarea bazelor sportive din oraș. În plus, Vergil Chițac își dorește și hotelul Sport, Sala Sporturilor și stadionul CS Farul


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii