Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Chițac a atribuit un contract important unui firme care i-a contestat o licitație pentru contractul de tăiere și toaletare arbori în Constanța(DOCUMENTE)

ro

14 Feb, 2023 00:00 2506 Marime text
  • Este vorba despre locurile de joacă amplasate pe strada Cișmelei, strada Pictor Nicolae Tonița, aleea Egretei, strada Bravilor și strada Dionisie cel Mic
  • Contractul a fost atribuit asocierii formate din Garden Center Grup SRL și Ro Verde Landscaping SRL
  • Contractul are valoarea de 2.189.211,72 lei fără TVA
 
 
Primăria Constanța a atribuit luna aceasta un contract care vizează reabilitare a cinci locuri de joacă din Constanța.

Este vorba despre locurile de joacă amplasate pe strada Cișmelei, strada Pictor Nicolae Tonița, aleea Egretei, strada Bravilor și strada Dionisie cel Mic.

Contractul a fost atribuit asocierii formate din Garden Center Grup SRL și Ro Verde Landscaping SRL.

Contractul are valoarea de 2.189.211,72 lei fără TVA.
 
RO-Verde Landscaping SRL
 
Firma are sediul social în Petrești, județul Ilfov, a fost înfiinţată în anul 2011, de Maria Lazăr, în calitate de asociat unic, iar administrația companiei era asigurată de Cătălin Marius Vișan.
 
În anul 2012, Maria Lazăr decide să-și cesioneze părţile sociale deţinute la SC Ro-Verde Landscaping SRL către Iuliana Madlen Lazăr și către administrator Cătălin Marius Vișan.  Iuliana Madlen Lazăr este un fost consilier prezidenţial, din timpul mandatului fostului președinte Ion Iliescu, decorată în anul 2002 cu Ordinul Național pentru Merit în grad de cavaler.
 
Compania în cauză este deținută în prezent de către doi asociaţi, Ion Olteanu și Cătălin Marius Vișan. Olteanu este și administrator al companiei.
 
SC Ro-Verde Landscaping SRL a achiziționat, în anul 2014, de la doi asociaţi, Oprea și Marin Căpățînă, toate părțile sociale ale unei alte firme, SC Căpățînă Company SRL, iar, în anul 2015, împreună cu o altă societate, SC Garden Center Grup SRL, a preluat de la doi cetățeni greci (Ioakeim Batidis și Panagiotis Moschos) capitalul social al SC Agrodynamic SRL.
 
În anul fiscal 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 59.404.362,00 lei, cu un profit de 1.362.156 lei și 160 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 55,1%.

Potrivit www.confidas.ro, firma figurează cu contracte din achiziții publice în valoare de 257.405.727,55 lei.


 
Garden Center Grup SRL
 
Firma este înființată în 2003 și are sediul social în Măgurele.

În 2021 a raporta to cifră de afaceri de 52,394,640 lei, cu un profit de 3,048,157 lei și 218 angajați. .

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 5.60%.

Potrivit www.confidas.ro, firma figurează cu peste 500 de contracte din achiziții publice în valoare de 224.602.351,53 lei.

Firma aparține afaceristului Ion Olteanu și a avut contracte cu mai multe unități administrativ-teritoriale din țară.

Compania lui Olteanu a contestat „Serviciul de tăiere, igienizare, toaletare și tăiere de corecție arbori din Municipiul Constanța”, cod CPV 77211400-6, inițiată de Primăria Constanța  la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.

A renunțat însă la contestație și la scurt timp, primarul Chițac a emis o dispoziție pentru reluarea achiziției prin reevaluarea ofertei depuse de Peisagistica Shri Garden SRL.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Constanța îngroapă în pământ 300.000 de lei cu ajutorul Ro Verde Landscaping din Ilfov

Se reia licitația pentru contractul de tăiere și toaletare arbori în Constanța. Din dispoziția primarului Chițac se reevaluează oferta celor de la Peisagistica Shri Garden SRL


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii