Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră în România Inspectoratul General pentru Imigrări, acţionat în instanţă de Parohia Bisericii Armene Constanţa. Iată de ce!

ro

23 Jan, 2018 00:00 3709 Marime text
Parohia Bisericii Armene Constanţa a dat în judecată Inspectoratul General pentru Imigrări - Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti - Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor Bucureşti.
 
Pe data de 16 ianuarie, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul nr. 1030/212/2018, Secţia Civilă, materia - civilă, obiectul - plângere contravenţională A 0029688, stadiul procesual - fond.
 
Parohia Bisericii Armene Constanţa are calitatea de petent, iar Inspectoratul General pentru Imigrări - Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti - Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor Bucureşti sunt intimaţi. Deocamdată nu a fost stabilită prima şedinţă a magistraţilor.
 
Preotul paroh al Bisericii Armene Constanţa, Oshakan Khachatryan, ne-a explicat motivul pentru care a apelat la instanţă: „Am primit o amendă precum că aveam un cetăţean armean fără forme legale. Însă această persoană are drept de şedere în România şi drept de muncă“.
 
Facem precizarea că, din câte ştim noi, procesul în cauză reprezintă o premieră în România.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii