Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povestea lui Andrei Teodorescu, puştiul care l-a invitat pe Hagi la ziua sa de naştere! Emoţionant! Titlul FC Viitorul, udat cu lacrimi de copil (galerie foto)

ro

23 Oct, 2017 00:00 8545 Marime text
Andrei Teodorescu, puştiul din Medgidia devenit vedetă peste noapte, după ce, la conferinţa de presă a meciului FC Viitorul - CFR Cluj 1-0, l-a invitat pe Gică Hagi la ziua sa de naştere, face şi el fotbal şi este un suporter înfocat al echipei constănţene.

Prima întrebare pe care a primit-o Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, în sala de conferinţe a stadionului de la Ovidiu, după victoria cu CFR Cluj, nu a fost de la ziarişti, ci de la un băieţel de şapte ani! Momentul a fost genial. „Domnul Hagi, pot să vă invit la ziua mea?“, a întrebat Andrei, iar ce a urmat i-a întrecut chiar şi cele mai frumoase vise. Ca fan al FC Viitorul. nici că-şi putea dori altceva!
 
Sâmbătă seară, după ce antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a încheiat dialogul de după meci cu ziariştii şi a părăsit sala de conferinţe, Andrei şi-a învins sfiala şi a intrat în incintă, însoţit de mama sa, Loredana, care i-a făcut mai multe fotografii cu telefonul mobil. Când a venit şi Gică Hagi, puştiul a făcut poze şi cu el, iar pe când „Regele“ se aşeza la masă, ca să-şi înceapă speech-ul, Andrei şi-a luat inima în dinţi şi i-a făcut o propunere inedită, invitându-l, în hazul general, la ziua sa de naştere, care e în luna ianuarie a anului viitor! Dialogul a decurs astfel:

„Andrei: Domnul Hagi?

Gică Hagi: Da! 
Andrei: Pot să vă invit la ziua mea? 
Gică Hagi: Când e? 
Andrei: Pe 18 ianuarie! 
Gică Hagi: Atunci suntem în cantonament, trebuie să vii în străinătate! Vedem, vorbim cu mami, vedem. 
Andrei: La Medgidia! 
Gică Hagi: Te chemăm noi în cantonament, să vii cu noi, unde stăm noi!“
 
„Regele“ le-a spus apoi unor colaboratori de-ai săi de la FC Viitorul să ia legătura în acest sens cu familia băieţelului, astfel încât Andrei să poată fi lângă echipă. „Gogu (n.r. Constantin Stamate, vicepreşedinte FC Viitorul), îl chemăm în cantonament. Îl chemăm să vină cu noi, spune-i. Cum adică! Gogu, du-te, ocupaţi-vă de asta, să vină!“, a spus Hagi.

Au lipsit la un singur meci al Viitorului 

Obţinând această promisiune, băieţelul a plecat extrem de fericit acasă şi a adormit foarte greu. „Nu prea a dormit azi-noapte, e foarte fericit. I se pare că a ajuns vedetă peste noapte, ştiţi cum sunt cei mici. Îşi doreşte să facă fotbal şi pentru el e ceva extraordinar. E suporter al Viitorului. Avem abonament la meciuri şi, în acest sezon, am lipsit la un singur meci. Şi atunci cu scandal, Andrei supărându-se foarte tare pe noi că nu l-am dus“, a spus mama băieţelului. Tatăl micului jucător, Valeriu - Romeo, a făcut fotbal până la 20 de ani, iar în prezent e profesor de educaţie fizică la şcoala nr. 2 din Medgidia. Elev în clasa întâi, Andrei urmează astfel tradiţia sportivă a familiei. „Tati îi insuflă această pasiune. Andrei îl scoate în fiecare zi la antrenament pe stadion“, se mândreşte mama.

 „Toţi se visează Ronaldo sau Duckadam“ 

Andrei e singurul copil al familiei Teodorescu, iar părinţii săi îl iubesc enorm. Puştiul face fotbal de anul trecut şi îşi doreşte mult să ajungă un jucător bun. A început la CSS Medgidia, iar acum este la CS Medgidia, unde e pregătit de Aurelian Despa. „Andrei şi-a dorit mult timp să fie portar, dar acum văd că s-a schimbat, e jucător de câmp. Evoluează pe mai multe posturi, dar e devreme, sunt mititei. La vârsta aceasta, toţi se visează Ronaldo sau Duckadam. Important e să facă mişcare şi să fie sănătoşi, ce va fi pe viitor vor vedea“, arată mama lui Andrei.

 „Nu ştiau că plânge de bucurie, mititelul!“ 

Puştiul are acasă multe materiale cu însemnele Viitorului, iar cu Hagi, dar şi cu alţi fotbalişti de la FC Viitorul s-a mai fotografiat la stadion. În această vară, a fost prezent ca spectator şi la Cupa Hagi - Danone şi s-a pozat cu Ianis Hagi. Membrii familiei Teodorescu au fost pe arena din Ovidiu şi la partida cu CFR Cluj din sezonul trecut, când FC Viitorul a cucerit titlul în Liga 1.
 
„Atunci ne-an nimerit din întâmplare. Am ajuns chiar când Viitorul a dat golul. Pentru Andrei a fost o bucurie enormă. Se emoţionează foarte tare când îi place ceva. Când a ieşit Viitorul campioană, a avut o reacţie la care nu ne aşteptam nici noi. A început să plângă şi toate lumea se întreba de ce. Nu ştiau că plânge de bucurie, mititelul! A fost o bucurie totală“, precizează Loredana Teodorescu.

„Andrei cel curajos!“ 

Imaginile cu micul Andrei şi „Regele“ Hagi la conferinţa de presă au devenit virale pe Internet, iar toţi apropiaţii şi prietenii familiei s-au grăbit să-l felicite pe băieţel. „Venim şi noi la ziua ta. Asta dacă nu pleci cu Hagi!“, „Andrei cel curajos!“, „Bravo, Andrei! Fără să ştiu că de tine ar fi vorba, am bănuit că tu ai fi! Am şi martori!“, „Felicitări!“, „Dragul de el!“, „Bravo, Andrei! Vei avea cea mai frumoasă aniversare!“, „Felicitări pentru un băieţel aşa curajos!“, „Hagi se ţine de cuvânt! Bravo, Andrei! Hai, Viitorul!“, „Super! Felicitări!“, „Eu cred că va fi mare!“ sau „Bravo, Gică! Asta înseamnă să fii în primul rând om! Doamne ajută ca acest copil să îţi calce pe urme!“, au fost câteva dintre mesajele din mediul online.
 
Sursa foto: Facebook (Loredana Teodorescu, Valeriu-Romeo Teodorescu)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii