Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena Anul viitor, misterios pentru unele dintre personalităţile Constanţei

ro

24 Dec, 2010 00:00 9309 Marime text
deschidere.jpg Cu umbră de tristeţe pe feţe, cu o urmă de regret în glasuri, tindem să ne amintim cât de bine era înainte şi cum necazurile ne învăluie acum. În ajunul Crăciunului, am uitat de spiritul lui.

Cu siguranţă asta ne lipseşte. Am uitat să trăim, am uitat să vrem să iubim, am uitat să ne dorim să fim fericiţi. Ne complăcem într-o amorţeală a sufletelor, nu mai luptăm pentru noi, pentru ai noştri, pentru nimic. Când se rezolvă, se putea mai bine, când nu, precis altcineva poartă păcatul eşecului. În 2010, am aruncat cuvintele de-a valma, am ieşit în stradă, am cerut drepturi, uitând să respectăm învoieli. Nu doar noi, românii, ci toţi, inclusiv Uniunea Europeană. Căutând argumente unor gesturi stupide şi vădit bine pregătite, îmi amintesc de vibraţia universală 3 ce a influenţat toţi locuitorii acestei planete. Nervi, secrete, războaie, ameninţări, nerăbdare, lipsa coerenţei, a pragmatismului. Mă gândesc la Italia care a arătat cu degetul către România, retrăiesc momentele în care Franţa mă trimite (pe mine, românul) la colţul de ruşine, mai mult, am putea zice (să ne amăgim) neaşteptat. Germania ne ceartă şi ne aşează pe coji de nucă. Primim, că doar este Crăciunul, papară. Suntem rezistenţi, am mai trecut prin asta! 2011 este pe drum, vine cu mai multă siguranţă, ne aduce dorinţă de muncă, mai mult pragmatism, ne ajută să ne învingem plăcerea de a vegeta şi să pornim la treabă serioasă. Nu mai e loc pentru agitaţie, pentru toane. Acum, spre norocul tuturor, organizarea va deveni personaj principal, disciplina vom realiza că este obligatorie, iar timpul va fi dedicat exclusiv muncii. E drept, aproape că vom uita de sentimente, vom fi asemeni unor roboţei, inflexibili, severi, uneori prea cruzi chiar şi cu noi, hotărâţi să recuperăm timpul pierdut.Vibraţia universală 4 a noului an are autoritate, putere asupra tuturor şi potenţează sau temperează influenţa anului numerologic personal. Personalităţile Constanţei, vrând-nevrând vor acţiona sub impulsurile unor vibraţii care le vor influenţa reacţiile, realizările, opiniile, acţiunile.

numero_-_Claudiu_Palaz_03.jpg Prefectul Constanţei, Claudiu Iorga Palaz, va munci cu mai mult spor, va deveni mai categoric, va judeca şi va ataca fără milă tot ceea ce i se va părea a fi altfel decât doreşte sau urmăreşte ori crede el că ar fi normal să fie. Nu vă bazaţi pe vreo urmă de prietenie sau drăgălăşenie din partea sa în anul următor. Are un plan pe care-l va duce la îndeplinire cu sânge rece. Luni grele: martie, mai, iulie, septembrie.

NUMERO_-_Mircea_Banias_001.jpgSenatorul Mircea Banias va începe noul an cu o schimbare esenţială: de mentalitate, de abordare a lucrurilor, chiar şi de poziţie. Cum cifra numelui său complet are vibraţia 5, asemenea lunii ianuarie, apărându-l de efectele negative ale acesteia, am putea spune că dracul nu va deveni foarte negru pentru el. Mai ambiţios în aprilie, când se va dovedi hotărât să câştige o bătălie, mai muncitor în septembrie, când totul se va fi rezolvat pentru el (chiar dacă doar la nivel declarativ), mai norocos în august, hotărât fiind să rişte mai mult ca altădată.

numero_-_Decebal_Fagadau_002.jpg Decebal Făgădău, junele viceprimar, şef, prin cifra destinului şi neastâmpărat graţie zilei de naştere, aproape că se va scuipa să nu se deoache de cât chef de muncă îl va apuca subit. Mai grav e că aproape nu-i va tihni distracţia, nu va mai dori să se joace de-a riscul, nu-şi va mai juca norocul la ruletă, va avea nevoie de siguranţă şi de fapte reale, de realizări concrete, efect al eforturilor sale. Adevărat, undeva prin mai va rupe o relaţie, o prietenie, o legătură de afaceri... va simţi nevoia să se îndepărteze de ceva sau cineva care nu-i inspira încredere.

Directorul Arhivelor Statului, Virgil Coman, prolific în 2010, a lansat câteva cărţi esenţiale pentru Constanţa, în 2011 va reveni cumva din sferele înalte ale creaţiei cu picioarele pe pământul rece, real, care conferă totuşi siguranţă. În februarie şi noiembrie îşi va asuma o serie de responsabilităţi suplimentare. Va deveni mai implicat, mai hotărât să cucerească ceea ce şi-a propus. Îi spunem LA MULŢI ANI, azi a împlinit 37 de ani.

numero_Maria_Stavrositu_04.jpg Maria Stavrositu, deputatul democrat- liberal, va avea parte de un an mai încordat în care adesea îşi va pune întrebări legate de necesitatea continuării demersurilor începute anul care tocmai a trecut. Mai irascibilă şi mai rapidă în acţiuni ce presupun îndepărtarea bruscă de anumite proiecte, întreruperi de colaborări, va suferi mai mult. Cum 2011 este şi an de moment crucial pentru ea, îşi va asuma nişte responsabilităţi pentru care va trebui să depună mărturie în acest an. Lunile martie şi septembrie se vor dovedi mai încordate.

numero_Sorin_Greavu_04.jpgGreavu Sorin Constantin, cunoscut om de afaceri care şi-a declarat recent hotărârea de a candida la funcţia de primar al Constanţei, va avea un 2011 plin de surprize plăcute. Norocul pare a-i surâde. Există riscul să se piardă cu firea, întrucât el nu este un norocos prin excelenţă. Se va împrăştia în multe proiecte, va tinde să se plictisească repede, va avea accese de nervi, apoi ceva îl va salva brusc. Se va simţi invincibil şi va fi tentat să rişte mai mult ca de obicei. Luna iunie, mai dificilă, poate aduce şi o evidentă stare de sănătate mai precară.

numero_-_Nicolae_Nemirschi_04.jpgNicolae Nemirschi va prefera în 2011 să stea cumva mai departe de forfota obişnuită a politicienilor. Va deveni mai irascibil, poate mai distant, mai melancolic. Îl vor frământa probleme esenţiale existenţiale. Va simţi nevoia să se cunoască mai bine, să înţeleagă ce i se întâmplă şi dacă ceea ce se petrece îşi doreşte cu adevărat. Viaţa aceasta, ce presupune aglomeraţie, i se va părea o corvoadă, lumea interioară va deveni cea mai sigură şi mai lipsită de pericole imediate. Luni decisive: februarie şi noiembrie. Schimbare esenţială în iulie.
numero_-_Romulus_Minca.jpgRomulus Mincă, director la AJOFM, va alege un drum nou, pe care pare să-l fi pregătit încă din 2010. Poate semna contracte avantajoase şi să discute cu succes afaceri în ianuarie şi octombrie. Luna martie accentuează nevoia schimbării, demonstrându-i necesitatea şi iminenţa.

numero_-_Mircea_Basescu_002.jpgMircea Băsescu se va implica mai abitir în proiecte, va dovedi mai multă seriozitate, va avea parte de muncă şi de rezultate materiale ca efect al angajării sale temeinice. Vibraţia 6 a acestui an, îi aduce lui Mircea Băsescu în dar nevoia de a se implica în proiecte care ţin de cultură, de artă, de promovarea frumosului. Va tânji adesea după viaţa liniştită din sânul familiei. Lunile august şi septembrie vor fi mai încordate, poate şi pentru că va călători mai mult, ori va încerca să aplice un proiect nou.

numero_-_Valentin_Zeicu_02.jpgValentin Zeicu, director ACN, va intui importanţa şi potenţialul acestui an şi eforturile sale se vor dovedi bine chibzuite, temeinice. Va stărui în a-şi duce la îndeplinire misia, nu se va feri de consecinţele faptelor sale, fiind permanent pregătit pentru a explica necesitatea anumitor acţiuni. Lunile martie, septembrie şi decembrie vor urma un parcurs nu tocmai lin pentru Zeicu, dar anul ce urmează îi va aduce putere de muncă şi realizări esenţiale.

numero_Ani_Merla_006.jpg Ani Viorica Merlă, director în Primăria Constanţa, responsabilă cu realizarea acelui sector ce se numeşte programe şi dezvoltare, traversează o perioadă în care latura materială a vieţii trece pe locul doi. Va dori să se regăsească, va deveni parcă mai pioasă, va avea parte de o intuiţie accentuată, aproape de paranormal. E drept că uneori unii o vor judeca greşit atunci când îi va repezi, dorindu-şi singurătatea pentru a-şi face un soi de ordine în suflet. Are nevoie să deschidă sertare încuiate de mult, să şteargă praful aşternut peste sentimente uitate, să pună în balanţă realizări şi eşecuri, să gândească la ce i-au folosit o serie de acţiuni. Un an mai dificil pentru alţii, în care ea va reuşi să-şi amintească ce este mai important pentru ea în această viaţă. Poate mai tristă, va avea parte de suferinţă, peste care, cu puterea-i caracteristică va trece.

numero_-_Danut_Moisoiu_02.jpgMoisoiu Anastasiu Dănuţ Nicuşor, şef ambiţios şi şi muncitor, în 2011 va fi urmărit de noroc. Se va avânta, va cuceri, va cuteza. Atenţie la tot ceea ce înseamnă oscilaţii ale tensiunii arteriale, emoţii prelungite, dureri de cap puternice, afecţiuni ale inimii. Riscuri crescute.
numero_-_Dumitru_Moinescu_05.jpgDumitru Moinescu, fost primar de Medgidia, se va agita cu folos. Va porni acţiuni pentru care va munci, iar vibraţia lui 2011 îl va ajuta să-şi continue demersurile. Lunile martie şi decembrie se vor dovedi mai istovitoare şi parcă va reuşi să vadă cu alţi ochi oameni, afaceri de care va dori să se îndepărteze.
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, numero_-_Nicusor_Constantinescu_002.jpgNicuşor Daniel Constantinescu, va avea parte de paşi mici, siguri şi de izbânzi neaşteptate. Este adevărat că februarie şi noiembrie sunt luni mai grele, iar sănătatea este posibil să aibă nevoie de stimulente, iar iulie poate aduce nişte schimbări nu neapărat plăcute. În ansamblu însă, deşi pare mai retras decât altădată, chiar mai temperat în vocabular, anul va fi unul în care marile probleme vor pierde încet, dar sigur, din putere.

numero_-_Radu_Mazare.jpgRadu Ştefan Mazăre pare să se sature de distracţii. Aproape de neconceput, dar adevărat. Pe fondul unei absenţe din vizorul mass-media îşi va reconstrui strategii, va munci pentru a-şi pune ordine în viaţă, va încerca să-şi reclădească grila de valori. Aproape că va simţi uneori că-i fuge pământul de sub picioare şi, în singurătate, va dori să caute şi să găsească puterea ce pare a-i scăpa printre degete. Uneori, organismul va da semne că cedează, iar luni în care o revizie generală devine necesară sunt februarie, septembrie, noiembrie, chiar şi mai.

numero_-_Gigi_Chiru_(7).jpgChristian Gigi Chiru, director al ISC, va prefera să stea cumva mai în umbră. Nu pentru că doreşte el, ci pentru că aşa se impune. De cine? Mister! Cert este că luminile rampei nu-l vor mai lumina la fel de insistent, dar şansele îi vor surâde sigur pe fondul unor eforturi şi al unei implicări anterioare evidente. Anul acesta va fi ferit de marile necazuri chiar dacă uneori îşi va şopti în barbă că lupta-l oboseşte. Cifra 7 a anului personal îi potenţează eforturile cu atât mai mult cu cât cifra destinului său este 7. În iulie se pare că apare şansa unui nou început.

numero_-_Rusu_Vasilica.jpgDirectorul Sanatoriului Techirghiol, Rusu Vasilică, are parcă mai mult spaţiu, mai multă libertate de acţiune în 2011. Va călători mai mult, va reuşi să fie mai maleabil, dar şi mai convingător. Poate că uneori va resimţi efectele eforturilor depuse şi o oarecare oboseală l-ar putea încerca. Altfel, schimbările par a da buzna în viaţa sa. Luna aprilie nu va fi cea mai fericită din anul viitor, iar septembrie îl poate provoca oferindu-i un nou stil de viaţă.

numero_-_Dumitru_Catana_001.jpgDumitru Catană, şef peste Inspectoratul Judeţean de Poliţie, responsabil cu tot ceea ce înseamnă siguranţa noastră, a tuturor, născut pentru a fi cadru militar (cifra destinului 8 din 3 şi 5, cifra zilei de naştere 8 - luptătorul atent la detalii şi ambiţios), are parte de două evenimente importante în profilul său numerologic. Trece într-o altă perioadă a vieţii, cu vibraţie 3 ( noroc, nervi, taine, călătorii, riscuri), este în plin moment crucial cu vibraţie 9 (se petrece cumva un sfârşit, o suferinţă pare să-i întunece sufletul, pare că nu mai vrea pe nimeni, că s-a săturat). Peste acestea, anul 2011, vine cu vibraţie 9, care subliniază grijile, suferinţa, care înseamnă însă şi finalul unei acţiuni, ducerea unui plan la îndeplinire. E drept că uneori se va simţi epuizat, extenuat, sfâşiat. Mai greu cu siguranţă în iulie şi septembrie. Schimbare în mai sau planuri pentru viitor. Mai multă acţiune şi noroc în martie şi decembrie.

Numerologia este fată cuminte şi înţeleaptă. Ea ştie ce ne aşteaptă, ne transmite dacă vrem să vedem. Nu ne dă sfaturi. Doar ne arată pe ce cărare ar fi mai bine să ne aflăm. Anul acesta, ideal ar fi să încercăm a ne aşeza cu seriozitate la muncă, să învestim în bunuri materiale: terenuri, case, obiecte de valoare.

numerolog.jpgPragmatismul şi seriozitatea sunt cuvintele magice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Asterix. 31 Dec, 2010 11:41 Un articol scris de Mihai Eminescu in presa anilor 1870-1889: "De când lumea nu s-a văzut ca un popor să stea politiceste sus si economiceste jos; amândouă ordinele de lucruri stau într-o legătură strânsă; civilizaţia economică e muma celei politice. Dacă în timpul când ni se promitea domnia virtuţii, cineva ar fi prezis ceea ce are să se întâmple peste câţiva ani, desigur ar fi fost declarat proroc mincinos. Să fi zis cineva că cei ce promiteau economii vor spori bugetul cheltuielilor cu 40%; că cei ce combat funcţionarismul vor spori numărul posturilor cu sutele; că cei ce sunt pentru independenţa alegătorilor vor face pe funcţionar să atârne atât de mult de autorităţile supreme încât aceste mii de oameni să voteze conform comandei din Bucuresti; că se vor da 17 milioane pe drumul de fier Cernavodă-Chiustenge (Constanţa n.r.), care nu face nici cinci, si că patru milioane din preţul de cumpărătură se va împărţi între membrii Adunărilor; că se va constata cum că o seamă de judecători si de administratori în România sunt tovarăsi de câstig ca bandiţii de codru. Daca cineva ar fi prezis toate acestea lumea ar fi râs de dânsul si totusi nu numai acestea, ci multe altele s-au întâmplat si se întâmplă zilnic, fără ca opiniunea publică să se mai poată irita măcar. Nu există alt izvor de avuţie decât munca, fie actuală, fie capitalizată, sau sustragerea, furtul. Când vedem milionari făcând avere fără muncă si fără capital nu mai e îndoială că ceea ce au ei a pierdut cineva. Mita e-n stare să pătrunză orisiunde în ţara aceasta, pentru mită capetele cele mai de sus ale administraţiei vând sângele si averea unei generaţii. Oameni care au comis crime grave se plimbă pe strade, ocupă funcţiuni înalte, în loc de a-si petrece viaţa la puscărie. Funcţiunile publice sunt, adesea, în mâinile unor oameni stricaţi, loviţi de sentinţe judecătoresti. Acei ce compun grosul acestei armate de flibustieri politici sunt bugetofagii, gheseftarii de toată mâna, care, în schimbul foloaselor lor individuale, dau conducătorilor lor o supunere mai mult decât oarbă. Justiţia, subordonată politicii, a devenit o ficţiune. Spre exemplu: un om e implicat într-o mare afacere pe cât se poate de scandaloasă, care se denunţă. Acest om este menţinut în funcţie, dirijază însusi cercetările făcute contra sa; partidul ţine morţis a-l reabilita, alegându-l în Senat. Partidele, la noi, nu sunt partide de principii, ci de interese personale care calcă făgăduielile făcute naţiei în ajunul alegerilor si trec, totusi, drept reprezentanţi ai voinţei legale si sincere a ţării. Cauza acestei organizări stricte e interesul bănesc, nu comunitatea de idei, organizare egală cu aceea a partidei ilustre Mafia si Camorra, care miroase de departe a puscărie." FARA ALTE COMENTARII,CRED TOTUSI CA AR TREBUI CA ACEST ARTICOL SCRIS DE EMINESCU ACUM AMAR DE VREME IN URMA,SA APARA CA ARTICOL DE FOND INTR-UNUL DIN ZIARELE ( DACA NU IN TOATE! )LOCALE.O fi oare prea mult?!