Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mulţi veniţi, unul ales Se reabilitează pasajul rutier Filimon Sârbu. Iată cine a câştigat licitaţia de zece milioane de lei

ro

23 Nov, 2012 22:57 4557 Marime text
filimon_pod_ipmc_1.jpgCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale SA a organizat pe 24 septembrie o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Creşterea accesibilizării portului Constanţa prin reabilitarea pasajului Filimon Sarbu - DRDP Constanţa".

La acea procedură de achiziţii publice au participat următorii agenţi economici: SC Arcada Company SA Galaţi, Asocierea SC Vega 93 SRL & SC Maşini - hibrid SRL Constanţa, Asocierea ICOR SRL Italia & HGA Servimpex SRL Bucureşti şi SC Freyrom SA Bucureşti. Pe 8 octombrie, a fost depusă o contestaţie la Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) din partea unei societăţi ofertante. Într-un final, contractul „Creşterea accesibilizării portului Constanţa prin reabilitarea pasajului Filimon Sarbu - DRDP Constanţa" a fost atribuit societăţii Vega'93 SRL din Galaţi.

Valoarea contractului atribuit este de 9.852.000 lei. Reamintim că pasajul Rutier Filimon Sârbu, cunoscut de constănţeni ca Podul IPMC, de ani de zile a servit ca o minge de ping-pong între Primăria Constanţa către Ministerul Transporturilor.Cele două instituţii au pasat de la una la alta lucrările de reabilitare ale pasajului rutiere Filimon Sârbu. În luna iulie a anului curent, Guvernul României a aprobat darea în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii a imobilului Pasaj rutier Filimon Sârbu, situat pe un sector de drum de interes local, trecut din domeniul public al municipiului Constanţa în domeniul public al statului în vederea realizării activităţilor de interes naţional de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, precum şi încadrarea în categoria funcţională a drumurilor naţionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii