Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări fără autorizație la Pui pe Jar! Firma a primit undă verde pentru intrarea în legalitate

ro

10 Sep, 2021 00:00 4839 Marime text
  • Firma care deține Pui pe Jar a obținut o autorizație de construire
  • Este vorba de lucrările executate fără autorizație la localul de la intersecția străzilor Oborului cu București, din Constanța
 
 
Primăria Constanța a emis o autorizație de construire pentru societatea SC BK Mekanomarc SRL, conform înscrisurilor primăriei, investiție ce va fi realizată de SC Tudam Dam SRL, în baza contractului de subînchiriere, fiind vorba de cunoscutul restaurant „Pui pe Jar”, de pe strada Oborului.
 
Prin AC 680 din data de 9 septembrie, s-a emis documentația pentru „Lucrări executate fără autorizație de construire conform PVSCS nr. PV50-000849/18.06.2020: Montare sistem de filtrare (coș de fum) și hotă pe structură metalică pe fațada exterioară nord și est a imobilului existent”. Documentația are o valabilitate de 12 luni.
 
Tudam Dam SRL este înființată în anul 2016, cu sediul social în Năvodari, pe strada D26. Asociații firmei sunt Liliana Diaconu și Elisabeta Gheorghiță, ambele deținând 50% din capitalul social. Liliana Diaconu este administratorul firmei. În anul 2020, au fost raportați 19 salariați, la o cifră de afaceri de 3.888.351 lei, cu un profit de 3.772 lei.
 
Amintim că în aprilie 2018, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins localul Pui pe Jar situat la intersecția străzilor București cu Oborului din Constanța. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere. Potrivit ISU Dobrogea, au ars reziduurile de pe hornul de evacuare, fără ca flăcările să se extindă la acoperiș.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhiva ZIUA de Constanța

 
Citește și:

Imagini de la eveniment. Incendiu la Constanța la localul „Pui pe jar“ de pe strada București. Pompierii chemați în ajutor (galerie foto-video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii