Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Compania fostului șef de la GeoEcoMar a primit contractul pentru urmărirea evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian din Constanța(DOCUMENT)

ro

09 Nov, 2023 17:00 1332 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un nou contract subsecvent care vizează serviciul de consultanță pentru urmărirea în timp a evoluției fenomenelor apărute pe strada Traian societății Gera SRL
  • Contractul are o valoare de 544.000 lei fără TVA
  • Asociat unic al societăţii Gera SRL este Glicherie Caraivan
  • Caraivan a fost directorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - GeoEcoMar, sucursala Constanţa
  • Compania mai figurează cu alte 9 contracte prin cumpărare directă din achiziții publice
  • Primăria a mai încheiat un contract subsecvent de consultanţă pentru și în urmă cu 3 ani cu aceeași societate comercială
 
 
 
Primăria Constanța a atribuit un nou contract subsecvent care vizează serviciul de consultanță pentru urmărirea în timp a evoluției fenomenelor apărute pe strada Traian societății Gera SRL.

Contractul are o valoare de 544.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".
 
Reamintim, încă de la începutul lui 2019, Primăria Constanța a semnat un acord similar privind serviciul de consultanță pentru urmărirea în timp a evoluției fenomenelor apărute pe strada Traian, cauzate de lucrările (stopate) de construire a unui mall care nu a mai fost finalizat.
 
Gera SRL este firma fostului director al GeoEcoMar
 
Primăria a mai încheiat un contract subsecvent de consultanţă pentru și în urmă cu 3 ani cu aceeași societate comercială.


 
Obiectul contractului este urmărirea în timp a evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian, tronsonul Poarta 3 - Poarta 4 Port Constanţa.
 
Vă reamintim că, în urmă cu aproape un deceniu, un crater format în urma unor excavări a îngrozit locuitorii de pe strada Traian. Au trecut peste nouă ani de la isteria creată în rândul locatarilor de pe strada Traian din Constanţa, după ce inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial de Construcţii Sud-Est Constanţa de la acea vreme, Gigi Chiru, susţinea că surparea străzii Traian pune într-un mare pericol blocurile din apropiere. Tot atunci s-a luat măsura închiderii circulaţiei în zonă, după ce un crater se formase pe marginea străzii.
 
Gera SRL
 
Înființată în 1992 compania are sediul în Constanța și are ca obiect principal de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
În 2022 a raportat o cifră de afaceri de  154,978 lei, profit de 35,690 lei și 3 angajați.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 35.31%, potrivit www.termene.ro
 
Asociat unic al societăţii Gera SRL este Glicherie Caraivan.
 
Caraivan a fost directorul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie şi Geoecologie Marină - GeoEcoMar, sucursala Constanţa.
 
Compania mai figurează cu alte 9 contracte prin cumpărare directă din achiziții publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

La aproape un deceniu de la isteria declanşată de conducerea ISC de la acea vreme Gera SRL urmăreşte evoluţia fenomenelor apărute pe strada Traian (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii